0

günde neredeyse 4 5 bardak içerim cok seviyorum ve bagımlılık yapıyor guzel yumusak bir içimi var soguk kıs aylarının bana gore vazgeçilmezidir.mutluluk vermiyor bence ama kesinlikle bagımlılık yapıyor.düşünün bunu yazarken bile suanda içiyorum bence tamamen bagımlılık ve keyif.

0

hayır nescafe nin her çeşidini içtim ama mutluluk falan vermiyor, zayıflamaya yardımcı oluyor metabolizmayı düzenliyor ama başka birşey yapmıyor yorgunluğu alıyor yani hatırlamıyorum ki nescafe içip de mutlu olduğumu çikolata olsa tamam de kahve mutluluk vermez... insanı yatıştırır.

1

ben çok sevmesem de bizim evde çok içiliyor. eşim çok sever, arada bana da yapar. o kadar içiliyor ki düşünün evde nescafe'nin kendi kahve makinesi uzun yıllardan beri var. ve içine gold kahve sadece konulan bu makine ile her türlü kahve çeşidini yapabiliyorsunuz. eşim sert olanı içiyor. bana latte olanı yapıyor. ne yazık ki oğullarım ve kızım da çok seviyorlar kahveyi onlarda fazla tüketiyorlar. oğlumun ufaklığımın demesi sınav zamanları uyanık tutuyormuş onu. eşimde çocuklarım da şekersiz içiyorlar. ben şekersiz içemediğimden latte olarak tercihimi kullanıyorum.

0

içindeki şeker felan sıcaklık insana güzel bir duygu katıyor bundan dolayı mutlu ediyor diye düşünüyorum ben.

0

yani bana şahsen nescafe mutluluk vermiyor. ben hamileyken tiksindim nescafeden tiksiniyorum. nescafe zaten bugün zorla içirdiler bana yine de midem bulandı hiç tat alamıyorum ona genellikle ben türk kahvesi içmeyi daha çok tercih ediyorum.

1

genel olarak iş yerinde nescafe içmeyi çok seviyorum. neden derseniz yaptığım iş biraz vücudu yorduğu için nescafe açıkçası içince beni rahatlatıyor gibi oluyor o yüzden nescafe içmek beni mutlu ediyor diyebilirim.

0

nescafe içe yöremizde seven kişinin çok olduğunu görüyoruz. genellikle insanlar içtikten sonra mutluluk veriyor.

0

sahsen bana mutluluk vermiyor.:)
kahveyi severim ama.