0

birini koru korune sevmek,guvenmek.. :)
daha nasil cilginlik olsun.

1

hayatımda yapmak istediğim tek çılgınlık, aslında bu çılgınlık mıdır, hayallerim olduğundan bana rutin gerçekleşmesini beklediğim isteklerim olarak gelse de;
eşimle en geç iki yıl sonra dünyayı gezebilmeyi istiyorum. gidebildiğimiz ülkelere turistlik turlarla gidebilmek, orada düşünmeden para harcayabilmek istiyorum.
bu nasıl olacak derseniz, şu an içinde yaşadığım evimizi satarak, ev müstakil ve çok değerli, her gün de değer kazanıyor. satıp iki oğluma ve de kendimize de bir ufak ev alıp kalanıyla hep gezmek, kültür turlarına katılmak istiyorum. eyfel kulesinin tepesine çıkmak istiyorum. çin seddini baştan aşağı yürümek istiyorum. hiç fazla eşya yanımıza almadan bir kot bir kaç kazak ya da tişört ile. yazarken bile hayali ne güzel geliyor.

0

suanlik sadece yapmak istediğim çılgınlık bengee jumping yapmak başkada yok yapamayacağım şeylerin hayallerini kurmayı sevmiyorum . bari bunu bir ihtimal bir gün yapma şansım var .

0

çılgın projeler ve halka açık alanlar ve konservatuvar alanları kurmak.

0

hayatta yapmak istediğim tek çılgınlık tek başıma gemi turuna çıkmaktır. heryere gezmek ve yeni yerler keşfetmektir. mutlaka hala keşfedilmemiş yerler olduğuna inanıyorum. bu yerleri keşfetmek için gemi ile çok uzak yerlere gitmektir.