0

benim yaptığım en büyük çılgınlık otostop çekmekti. çok korkmuştum tabi.

0

hayatımda ki çılgınlığın hangisini aayyım sana sevdiğim kız için kavga etmeyi mi askerde yaptım çılgınlıkları mi dah bund iki hafta önce ki çılgınlıkları mi suyum insanın hayatındaki çılgınlık mi biter

0

çılgınlık benim isim bro aklima ne zaman ne gelirse yaparim bir kere arkadaşlarla birlikte terminale gidip rastgele bir yere otabus bileti alip hiç bilmediğimiz mardine gitmistik

0

cilginlik isteyin yeterki :)
260 km hiz ile tek el araba surdum.:)

0

bir keresinde arkadaşlarımla beraber tatile gittiğimiz kelebekler vadisinde güzel bir vakit geçirirken bir anda kalkıp yamaç paraşütü yapma kararı almıştık.anlık olarak gelişen bu durum karşısında işin benim adıma olan çılgınlık boyutunu ilk başta anlayamamıştım.ta ki paraşüt ile yamaçtan aşağıya kendimizi bırakana dek.o an yaşadığım adrenalin ve heyecanın tarifi yok.o olay benim hayatımda yaşadığım en çılgınca olan şeydir.

0

öyle şeyler bana göre değil.
yaş oldu tam tamına yirmi yedi.
daha neyin çılgınlığı.

0

bir kere bizim arabayi kacirmistim. ehliyetim falanda yoktu ama araba surmeyi ogrenmistim. mahallede gezmistim ..:)

0

valla bu yaşıma kadar hiç çılgınlık yapmadım .panik atak rahatsızlığım olduğu için adrenalin beni korkutuyor. başarı açısından emek verip mücadele edip zoru başardığım bir çok iş oldu elhamdülillah. inşallah bundan sonrada başaracağım bir çok şey olur hayatta. taktir rabbimin.

0

çılgınlıklar bana göre değil. ben son derece ayağı yere basan biriyimdir. o nedenle yapmış olduğum her hangi bir çılgınlık yok.