1

dayağın benim için affedilebilir bir yanı yok. şiddet kime ve hangi koşulda uygulanırsa uygulansın savunulamaz. evlilik bitirme sebebidir. uzaklaşırım ve gerekeni yaparım. çünkü sağlıklı bir ilişkide olmaması gereken bir durum dayak ve şiddet.

0

yani terkederdim haksız yere dayak yiyorsam . sonuçta ben onun kölesi değilim.

0

ben erkeğim ve o kadar seviyorsam sevdiğim insana neden el kaldırayım ki zaten eşini dovenlerde adam değildir açık ve net

0

durumu anlamaya çalırdım ilk başta haklımıyım haksızmıyım bakardım bi empati kurardım suçlu isem sineye çekerdim ama dayak yiyecek kadar ne yapmısımdır diye düşünürüm polise şikayet ederim.

0

valla ben erkeğim dayak yemem ama dayakta atmam bu saygıdır

0

allah korusun eğer ki öyle bir şey olursa eşimden dayak yersen herhalde hiç düşünmeden boşanma davası açardım. artık şiddetin küçüğü büyüğü olmuyor günümüzde dayak da bir nevi bir şiddet sayılır kadına. o yüzden direkt o evden anne evine dönerdim ve boşanma davası açardım.

0

ben erkeğim bir erkeğin eşine dayak atması adiliktir ve hiçbir bahanesi de yoktur zaten dayak hiçbir sorunun çözümü de değildir şu anda kadın sığınma evleri var eşinden devamlı şiddet gören kadınlar için ve kadınlar kanunlarla korunuyor yani bir kadın eğer eşinden şiddet ve zarar görürse emniyet güçlerine sığınabilir

0

direk kapıyı kilitler 1 ay konuşmam yüzünü bile görmek istemem

0

öncelikle bir erkek olarak kadınlara uygulanan şiddeti tasvip etmemekle beraber bu tarz girişimlerde bulunanları kınıyorum.ayrıca eşi tarafından şiddete maruz kalanların bu konu hakkında yasal haklarını kullanarak bu şiddete razı gelmeyip hukuk önünde haklarını aramalarını tavsiye ediyorum.zira benim başıma böyle bir olay gelse ben bu şekilde hukuksal hakkımı kullanmayı tercih ederdim.

1

183 kadına ve her şeyi bildirebileceğiniz şiddet hattının numarası.
39 yıllık evliyim, eşim hep üzerime titrer. hiç sesini bile yükselttiğini duymadım bunca yılda. saygı biter eğer şiddet girerse araya, sevgi de o an kendini iptal eder. neden insan eşine dayak atar.
neden erkekler kadınlara bu fiziki şiddeti gösterir. kadınlardan var mıdır kocasına dayak atan mesela? varsa onlarda şiddete uğruyor sayılır.
şiddet gören her birey öncelikle en yakın güvenlik birimine gidip şikayette bulunmalı ve varsa bir darp hali en yakın hastaneden de rapor alıp mahkemeye sunmalı. en basitinden başta belirttiğim gibi hemen 183'ü arasın herkes.

0

bosanma davasi acarim. dayak da neymis!!

0

esimin beni dovdugunh dusunemiyorum.:) ama sanirim durumu anlamaya calisir empati yaparim hakli ise bir kereye mahsus anlayisla karsilarim.

0

suçlu isem belki sineye çekerim ama dayak yiyecek kadar ne yapmış olabilirim yani?
hicbir insan bunu hak etmez bence.
polise şikayet ederim darp raporu alıp.
surunsun biraz.