0

öncelikle kadına şiddete hayır tabiki elimden gelen olursa olsun o kadını kurtarmak sonrasında polisi arayıp teslim etmek hiç kimse şiddeti hak etmiyor

0

giderim o kadına el kaldıran şerefsizin ağzını burnunu kırıp polise teslim ederim

0

şimdi açıkça söylemek gerekirse öncelikle dayan yiyen kadını kurtarırım elinden daha sonra döven adamı eşşek sudan gelinceye kadar döverim.ardınsan meydan dayağı sonuçta bazen adaleti kendimiz sağlamalıyız.en son olarakta polislere teslim ederim.ne olursa olsun hiçbir kadına bir erkek şiddet uygulayamaz.

0

yolda dayak yiyen bir kadın görsem. şimdi ben de bir kadın olarak benim erkeğe gücüm yetmeyeceği için hemen polisi ararım başka bir şey yapamam keşke erkek olsam da o karşıdaki insanı ben dövsem ama işte bir kadının ,gerçekten erkeğe gücü yetmiyor zaten yetseydi kadınlar hiçbir zaman şiddet görmezlerdi polisi aramaktan başka bir çarem olmazdı. yani ya da taş atardım başka yapacak bir şeyim olmaz.

1

tabiki durup müdahale ederim sessiz kalan insanlara gıcık oluyorum

1

kadına şiddete hayır! o yüzden bu duruma kesinlikle izin veremem. analar insandır bizler insanoğlu. direk girişirim.

1

yolda bir bayanın dayak yediğini görürsem eğer ben karışmak istemesem bile vücudum el vermez illaki o dayağı atcan der tabi bende isterim öyle insanlara dayak atmak elimden geldiğince o bayanı kurtarır serefsizede tekme tokat dalardım.

1

eğer gücüm yeteceğini bilsem o anda yanıma bir kişi daha alıp doveni iyi bir döverim.ama gücüm yetmeyecekse de polisi ararım.

1

vallahi açık ve net konuşmak gerekirse gözümü kırpmadan döven kişiyi yolun ortasında meydan dayağına yatırım. elimden de hiç bir allahın kulu alamaz!