0

evet ibrahim tatlisesin sarkılarını dinlerim.cok sevdigim bir sanatcidir.hatta eskiden cekilen flimlerini bile hala televizyonda ciktigi zamn izlerim.ozellikle mavi gözlüm haydi söyle kundura şemmame bir kulunu çok sevdim şarkılarını çok severek dinliyorum.ama kaza gecirdigi gun cok uzulmustum ama cok şükür kurtuldu.

0

genellikle ibrahim tatlıses şarkılarını daha önceden dinlerdim. ancak şu aralar ibrahim tatlıses şarkılarını pek dinlemeye fırsatım olmuyor ve aslında dinlemek istemiyorum'da diyebilirim. buna ibrahim tatlıses ülkemiz için gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan birisidir.ancak ben kişiliğini sevmeyen biriyim.ibrahim tatlıses gerçekten kişiliği bozuk bir karakterdir diye düşünüyorum.son olarak 2012 senesinde kafasına 1 kurşun yemiştir. ve hastanelik olmuştur nasıl yaşadığı asla bilinmiyor allah'ın işi diyebilirim şu an yeni albüm çalışmalarına başlamıştır.

0

bir aralar dinliyordum ama çok bağırdığı için artık dinlemiyorum

0

eski zamanlarda ibrahim tatlıses gerçekten büyük bir sanatçı olduğunu bizlere kanıtlamıştır. özellikle şu anda günümüzde hiçbir şekilde eni şarkı ya da programlara çıkmıyor ibrahim tatlıses. eski zamanlarda özellikle ibrahim tatlıses'in çok sevdiğim şarkıları vardı. bakıldığı zaman günümüzde pek fazla şarkı kanallarında dahi görmüyoruz şarkılarını. özellikle zamanında çok tutulan bir sanatçı ibrahim tatlıses. bazı sanatçılara baktığımız zaman gerçekten çok kaliteli sesi olduğunu görüyorum. şu anda aslında bazı takipçileri ibrahim tatlıses den yeni parçalar bekliyor bence. ama uzun süredir bazı sorunları olduğu için hiçbir şekilde şarkı söylemiyor. ibrahim tatlıses'in en çok sevdiğim şarkılarından biri de mavi mavi parçasıdır. gerçekten sözleri güzel geliyor bana.