0

sadece yaz aylarında değil kış aylarında da taktığım olur.

0

ben normal gözlük kullandığım için güneş gözlüğü kullanmıyorum.

0

ben pek güneş gözlüğü kullanmıyorum. kullansam bile öyle ayda yılda bir kere kullanırım.

0

şu an 21 yaşındayım ve şimdiye kadar inanırmısınız bilmiyorum.sadece bir kere güneş gözlüğü takmış bulunmaktayım. genellikle yaz aylarında güneş gözlüğü takmayı sevmiyorum ve hiç kullanmadım diyebilirim.

1

ben yaz aylarında güneş gözlüğü takarım, gözlerim numaralı olduğu için beğendiğim gözlük çerçevesi modeline optikçi arkadaşım göz numaralarımla camlar taktırır. istanbul'a gönderir ve uv filitresi ve polarize cam istenir.

0

ben kullanmıyorum.
gözlerim görmüyor gibi geliyor bana güneş gözlüğü takınca.
sadece arabada yüzüme güneş geliyorsa gelmesin diye takarsam takarım.
ama yürürken taksam, düşerim o derece gözlerim görmüyor.

0

yaz aylarında genellikle güneş gözlüğü kullanan kişilerin çok olduğunu görüyoruz. ama aslında ben pek fazla takmasını seven biri değilim. özellikle güneşe çıktığı zaman gözlerinde problem olan kişiler kaliteli gözlükler alması gerekiyor. çünkü daha kötü rahatsızlıklara sebep olabilir. buna çok dikkat edilmesi gerekiyor. kaliteli güneş gözlükleri genel olarak piyasada çok pahalı olduğunu görüyoruz. ucuz olan güneş gözlükleri ise tamamen gözümüzü koruyamayabilir. bu yüzden kaliteli olup olmadığını güneşte taktığımız zaman anlayabiliriz. yaz aylarında güneşin çok etkili olduğu için güneş gözlüğü takılması gerekiyor aslında. özellikle öğle saatlerinde gerçekten güneşin geliş açısı dik olduğu için insanı çok rahatsız edebiliyor. çok dikkat edilmesi gereken bir şey olduğunu görüyoruz.