0

birçok alışveriş sitesinden alışveriş yapıyorum özellikle trendyol ve en 11.com mu kullanıyorum çünkü çok seviyorum ama ucuza hiçbir şey bulamıyorum çünkü enflasyon bizi bu hale getirmiş diyorlar iyi geceler

0

en sık kitap alışverişi yapıyorum.. genellikle kitap yurdu ve idefix den ancak bkm adlı siteden de yapmayı planlıyorum . ayrıca giyim alisverisi için modanisa , gitti gidiyor , trendyol, fullamoda gibi sitelerden alışveriş yaptığım olmuştur . eşarp park sitesinden şal almıştım . bu tür sitelerden alışveriş yaptığım oldu . ayrıca n11 .com spor aleti almıştım .

0

kitaplarımı son dönemde idefix'ten sipariş ediyorum. benim için ikinci sırada da trendyol geliyor.

0

amazon lc waikiki aliexpress n11 defacto

1

genellikle internetten almam gereken bir ürünü hepsiburada ve n11'den tercih ediyorum. kıyafet konusunda birissine uygun bir site, trendyol ve trendbende de takip ettiğim siteler arasında. kitap konusunda ise tek favorim nadirkitap.

0

lc waikiki, amazon.tr, aliexpress, vova, defacto, n11 ve hepsiburada.com alışveriş yaptığım sitelerden.

1

en sık alışveriş ettiğim site;
-gitti gidiyor, buradan oğluma açtığımız öğrenci evini kurarken herşeyi aldık. ücretsiz kargı ve müşteri güvencesi ile düşünmeden alışveriş kart ile takside bölünerek yapabiliyorsunuz.
düşünün istanbul'da bir ev kiraladık. bir şekilde her şeyi alabiliriz evet ama eve getirmesi eziyet olacaktı. oturduğumuz yerden ihtiyaçlarını belirledik. çamaşır makinesi ve buzdolabını ilk aldık sıfır a ++ olarak. bütün tenceresinden bardağına, halısına, dikilmiş (ölçüsünü belirtiyoruz) perdesine,ütü tahtası, elektrik süpürgesi, ütüsüne kadar kaşıklarına kadar aklınıza gelebilecek lavabo fırçasına kadar aldık. 3-4 gün içinde geliyor.
-ikea'dan yemek masasını, iki tek kişilik koltuğunu aldık, bazı tabak ve nevresim, yorganları siteden talep ettik, eve kadar getirdiler.
-hepsi burada com. buradan kendi evimiz için lg televizyonumuz ve cep telefonlarımızı alıyoruz.
-kitap yurdu comdan kitaplarımızı sipariş ediyoruz.
-hm'in sitesinden ben indirimde giysiler alırım.
kısacası çok aslında..
ihtiyacıma göre internetten alışveriş yaparım ben genellikle.

0

okuoku.com dan yapiyorum. kitap okudugum icin surekli zamandan tasarruf hem