0

ölümü çok düşünmüyorum ve korkmuyorum canım sıkıldığı zaman düşünüyorum.

0

ölümü düşünürsek eğer bu dünya da yaşayamayız, kafayı yeriz harbiden. öleceğini aklına getirmez insan, yaşamın haram olmaması adına ve çektiği acıların üstüne yetmiyorcasına.

0

ölümü sık sık düşünmemeye çalışırım yani aslında bir gün öleceğiz hepimiz o ayrı birşey ama sık sıkta düşünmemem bu durumu açıkcası aslında biz insanlar hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz ama aslında öleceğimizi bilerek yaşamamız gerekiyor aslında. düşünmemiz gerekiyor aslında ama çok sıkta dğşğnenvirisi değilim açıkcası.

0

günde beş vakitten fazla düşünüyorum neredeyse. hele ki aşırı çıkmazdaysam saat başı düşündüğüm bile olur.

0

ölüm zaten hep vardır.insan zaten aklindnan çıkmaması lazım hayat herzman güzel ama iste yaptıklarımızı yapcaklarimizi düşünerek yapmamız lazım.

0

bazen çok sık düşünüyorum ama hep aklımın bir köşesinde

0

ozellikle yastigima basimi koydugum zaman. gun icerisinde insan hatirlayamiyo boyle seyleri anca yanliz kaldigi zaman dusunmeden edemiyo

1

aslında bir çok insan düşünmez ne bileyim bende bazılari hatırlatmadıgı müddetçe düşünmem nasıl. ama en çok merak ettigim sırat köprüsü orda çok merak ediyorum nasıl geçecegim allah bilir nasıl olucak ama çok çetin olucaga benziyor yinede allah hayırlı ölüm nasip etsin

1

ölümü düşünmek aslında kendini hazırlamaktır, insan ölümü düşünmeden nasıl yaşayabilir bilmiyorum yani varoluş sebebinin son durağı ölüm bundan ötesi yada ilerisi yok . her an insan düşünmeli bunu ona göre yaşamalı ona göre hareket etmeli . bana göre ölümü düşünen insan her zaman tedbirlidir yani herşeye hazırlıklıdır. yaşamanın tadını doruklarında yaşayan kıymet bilen değerlerine elindekiler sahip olan inançları güçlü temiz insandır. ölüm sadece uyurken yada aklımıza başımıza zor bir durum bir sıkıntı geldiği anda aklımıza gelebilecek birşey olmamalı ölüm var bunu unutmayın her zaman ileriyi düşünün geçmişe bakmayın eğer geçmişe bakarsanız hiç bir zaman ileriyi göremezsiniz.

1

ben sahsen eskiden dusunmezdim ama artik dusunuyorum,hepimiz insaniz gunun birinde yok olacaz.bunun bilincin de olup hayatinizi yasayin,insanlara ona gore davranin.

1

geceleri genelde düşünürüm kafamı yastıgı koydugumda ara sıra kalıma gelir ve hep te allah için ne yaptım derim kendi kendime