0

sevilla ispanya ligi'nde büyük başarılar elde eden kulüplerden biridir. oldukça her sene üst sıralarda yer almaya çalışıyor. özellikle avrupa kupalarında büyük başarılara imza atmış takım olarak tanıyorum. bu sene teknik adam oldukça başarılı bir kadro kurduğunu ve yine uefa avrupa kupası'nda devam ettiklerini söyleyebiliriz. sevilla takımı avrupa kupalarına özellikle çok önem veriyor. sevilla taraftarı oldukça ateşli bir taraftarı ve evindeki oynadığı maçlarda çok büyük destek verdiklerini söyleyebiliriz. sevilla ispanya da real madrid barcelona takımından sonra gelen diğer başarılı kulüpler arasında yer alıyor. geçen seneki kadrosundan bazı oyuncular gönderildi ama onun yerine daha kaliteli oyuncular almış durumdalar. bu sene de büyük bir ihtimalle üst sıralarda bitireceklerdir ve yine avrupa kupası'nda yer alacaktır. özellikle bu sezon sevilla takımı savunmasını oldukça kaliteli tutuyor ve kolay kolay gol yiyen takım olmadığı çok açık belli. ama hücum hattında bazı gol pozisyonları kaçırdıklarını ve bunların nedeni de forvet mevkiinde oynayan oyuncu kaynaklanıyor. bu yüzden başarılı teknik adam transfer döneminde hücum hattına destek vermesi gerekiyor. özellikle alınması gereken çok büyük yıldız oyuncu var aslında forvet hattına. eğer bunu başarılı bir şekilde gerçekleştirirseler daha iyi yerlere geleceklerini düşünüyorum sevilla takımının.

0

sevilla takımı için bir benzetme yapacak olursak şampiyonlar liginde real madrid ve barcelona neyse uefa avrupa liginde de sevilla o. çok köklü bir takımdır sevilla, maçlarını ramon sanchez pizjuan stadında 45 bin kişi önünde oynamaktadır. 2000/20001 yılında yükseldiği ispanya la liga' da 18 yılda önemli işlere imza atmıştır. bütçe anlamında kıyaslandığı zaman real madrid atletico madrid valencia barcelona gibi takımların gerisinde olsalar da çoğu maçta bu takımlara kök söktürmüşlerdir. uefa avrupa ligi en çok müzesine götüren takım olan sevilla 2005/2006 2006/2007 yıllarında bu kupayı kazanmıştır 2006/2007 yılında uefa süper kupasını da kazanan sevilla aynı yıl copa del reyi de kazanarak altın yıllarından birini yaşamıştır. 2007/2008 sezonunda ispanya süper kupasını kazanan sevilla 1 sezonluk kupa hasretinin ardından 2009/2010 sezonunda copa del reyi tekrar müzesine götürmüştür. ve ardında elde edilmesi güç bir başarıyı uzanan sevilla 2013/2014 2, 014/2015, 2015/2016 yıllarında uefa kupasını üst üste 3 yıl müzesine götürmeyi başarmıştır. sevilla'nın bu sezonda uefa da mücadele edeceğini düşünürsek ve kadrosunun bu sezon çok kuvvetli olduğunu göz önüne alırsak kupaya uzanması kimse için sürpriz olmaz

0

sevilla ispanya liginin çok başarılı takımlarından biri olduğunu görüyoruz. avrupa liginde özellikle büyük başarılar elde ettiğini ve uefa kupalarında final oynamış bir takım ve kupayı da kazanmış olarak görüyoruz. genellikle her sene kupalara katılıyor ve gerçekten büyük başarılara imza atıyor. bu sene kurduğu kadro daha da iyi olduğunu görüyoruz. genel olarak bu sene maddi konuda sıkıntı yaşamadığı için yeterince transfer yaptığını ve kadrosunu güçlendirmiş durumda. bu sene baktığımız zaman yine uefa kupası'nda devam ediyor ve büyük bir ihtimalle yine zafere ulaşacak kadro kurdu için kupayı almasını bekliyorum.

0

sevilla takımı ispanya'nın köklü köklü takımlarından biridir. sevilla geçtiğimiz senelerde uefa avrupa kupası'nı 3 kere üst üste müzesine götürerek büyük bir başarı elde etmiştir.bu sene ise ligde şu an için 2. sırada bulunuyor sevilla son ligde oynadığı maçları kaybederek liderliğini barcelona'ya kaybetmiştir. bana göre seviye bu sene biraz daha oynadığı futbolun üzerine koyarsa ben şampiyon olacağını bile iddia eden futbol sevenlerden biriyim. umarım seviye bu güzel oyununa devam eder ve sene sonunda şampiyon olur.