0

bu seneki galatasaray geçen seneki galatasarayı aranıyor gerçi sadece galatasarayüzde değil fenerbahçe beşiktaş da aynı durumda.oynayın planı rodriguez üzerine kurmuş durumda sizce de öyle değil mi ligde hiç iyi bir durumda değil bu sene şampiyon olmayı başlarsa bile gelecek sene düşüşü devam edecek bence öyle değil mi sizce de seneye avrupada far yiyecekler. şampiyon olursa direk şampiyonlar ligine ordan da gelsin barcelona manchester city paris an germen bayern münchen sonra da farklı skorlar seneye rezil olur bence şimdiden toparlanmaya çalışsın galatasaray tarafsız da üzülmeyin düzelir fatih terim düzelir takımı

0

galatasaray bence fatih terimi takımdan göndermeden başarı elde edecegini asla düşünmüyorum kendini begenmiş ve egoları olan bir teknik adam haline geldi terim geçmişteki başarılarını göz artı etmiyorum desem yalan olur bence başarısı da yok uefa kupasını kaldırmasında ki en büyük faktör bence topçuların inanmasıdıydı iç bir taktik veremeyen bir teknik direktör bunu br kaç oyuncunun demçlerinde de ögrenebiliriz oyun okuma tekniği yok bence terim in önde geçtiklerine dakika 65 ten sonra hemen kapanıyor ve defans hattına yerleşen bir takım haline geliyor buda başarısız olmasına olanak sağlıyor misal fenerbahçe maçı 2 0 öndesin rakip gol için bastırıyor çok rahat şekilde 3 ü 4 ü bulabileceksina ma sen takımı kapandırdın ileri hattan oyuncu alıp defansa soktun ve maç birden 2 2 haline geldi defansa aldıgın oyuncuyu son 7 8 dakika ileride oynattın bu bir taktik değildir korkudur defansa alacagına taktik anlamda orta saaya alıp orta sahayı kalabalık tutuk ani atakalrı önleme yoluna da gidebilir kontralarla hucüma çıkablirdi sonra da hatayı kendinde atıp hakemlere saldırması ahlaken de karşılancak bir durum değildir sezon sonu da bahaensi hazıardır aslında forvetimiz yok anca bu kadar oldu deyip işin içinden sıyrılacak şu an sessizlere oynuyor takım 3 4 golle galip gelirken forvetimiz yok dememz taktikğimiz tuttu kazandık der çıkar ama hakikaeten iyi bir teknik adam şart galatasaray a milli takımı ne ahale getirdi ortadan sıvıştı herkesin gözleri önünde olan bir oalydı ve iç utanmadan da sanki çok büyük başarılar elde etmiş gibi 7 trilyonluk tazminat davası açması da saçmalık

0

aslında bakıldığı zaman galatasaray futbol kulübü gerçekten bu sene iyi başlamıştı ama şu andaki pozisyonu gerçekten de çok kötü olduğunu düşünüyorum. çünkü takım içerisinde büyük sakatlıklar yaşamaya devam ediyor takımda vebunun bir an önce düzelmesi lazım yoksa galatasaray takımı daha da kötü yerlere gelebilecek diye tahmin ediyorum. aslında baktığın o zaman galatasaray futbol kulübü gerçekten çok köklü bir kulüp olduğunu söyleyebiliriz. türkiye'de büyük başarılara imza atmış bir köklü kulüp olarak galatasaray takımı gerçekten de bu sene de büyük başarılara imza atacağına tahmin ediyorum ama tabii ki bu sakatlık süreci onlar için çok önemli olduğunu ve bir an önce atlatmaları gerekiyor yoksa galatasaray takımı çok puan kaybetmeye devam edecek gibime geliyor. galatasaray futbol kulübüne bakıldığı zaman aslında bu seneki avrupa'da pek fazla istenileni veremediğini görüyoruz. en azından tabii ki de avrupa kupasına giderek orada uefa'da bizi temsil etmeye devam edeceğini tahmin ediyorum ve inşallah da büyük başarılar orada yakalayacağını tahmin ediyorum inşallah galatasaray takımı bu sene üst turlara çıkar ve bizi bir kez daha gururlandıracak bir türk takımı olarak karşımıza gelir. galatasaray futbol kulübü fenerbahçe derbisinden sonra gerçekten de çöküş içerisine girmiş durumda çünkü sakatlıklar arka arkaya geldi ve milli aradı da belirli bir sakatlık yaşayan oyuncular olduğu ve bunun üstesinden bir türlü gelemediklerini görebiliyoruz galatasaray futbol kulübü'nün. artık yarı dönemi çok az süre kaldığında galatasaray futbol kulübü bu süre içerisinde ne kadar çok maç kazanabilirsin onlar için ne kadar da iyi olabileceğini tahmin edebiliyoruz. bu hafta bir kez daha derbiye çıkacak olan galatasaray takımı inşallah yine büyük bir ihtimalle sakatlıklar olduğu için yine bir yenilgi yaşayacağını düşünüyorum ama tabii ki futbol bu hiçbir şekilde belli olmayacağını söylemek isterim tekrardan. baktığımız zaman aslında galatasaray futbol kulübü taraftarı her zaman arkasında durduğu sürece galatasaray takımı için bence hiçbir sıkıntı olmadığını düşünüyorum ve her zaman da her maçta tam destek verdiklerini statları full doldurduklarında görüyoruz aslında. bakıldığı zaman aslında fenerbahçe derbisindeki olan olaylardan dolayı teknik adamları fatih terim gerçekten de çok büyük bir ceza alarak kulübeden uzaklaştırılmıştı. ve bunun ilerleyen zamanlarda da tabii ki oyunculara kesilen biletler olduğu için 3 4 maç ceza alan oyuncular oldu ve galatasaray takımı için bunu tabii ki gerçekten çok kötü bir duruma soktuğunu ve gerçekten de önemli oyuncularının o maçta ceza olarak belli bir maç oynayamadıklarını görmüştük. bu süre zarfında da gerçekten de beni sakatlıklar yaşayan oyuncular olduğu sürece gerçekten de bütün oyuncuların çok önemli olduğunu açık bir şekilde görebiliyoruz. inşallah galatasaray futbol kulübü bunu bir an önce atlatır ve toplandıktan sonra kendine gelir ve daha iyi yerlere gelebileceğini tahmin ediyorum. özellikle avrupa maçlarında büyük bir ilgi.

1

yaşanan sakatlık ve cezalar nedeni ile kadroda büyük sıkıntılar yaşanıyor. avrupa da kötü gidişinde psikolojik manada etkilediği görülüyor. ama galatasaray büyük bir camia ilerleyen haftalarda yine belirli bir çizgide oynamaya başlayacaktır. şampiyonluğun en büyük adayı galatasaray'dır.

0

bu hafta beşiktaş'ı yenelim ve de şampiyon olalım da isterse dünyanın en kötü futbolunu oynayalım. önemli olan netice hertürlü engellemelere rağmen bu yıl şampiyon olacağız.