0

ötelerde bır ses geldi efkar efkar vurdu dile yağmur oldu var dantele var boşuna ağlarmı insan derdi varsa ağlar insan derdine bilom derdn ne gulom oy

0

gece yolcuları’ndan hüzün şarkısını dinliyorum bu aralar

0

sezen aksudan kavaklar şarkısı. ah kavaklar ah kavaklar şarkısı ve ah beni beni şarkısı beni çok hüzünlendirir çok dinlerim. ah kavaklar ah kavaklar bedenim üşür yüreğim sızlar. beni hoyrat bir makasla ah eski bir fotoğrafta koydular. orda kaldı yanağımın yarısı kendini boşlukla tamamlar. ah omuzum da bir kesik el ki hala hala durmadan kanar. ah kavaklar ah kavaklar. diye devam eder. ayrıca musa eroğlu dan mihriban türküsü de oldukça hüzünlü bir türküdür.

0

yüreğimde hare var isimli şarkı her ne kadar yüreğime dokunsa da onun sözlerini tam olarak bilmediğim için yazamayacağım başka bir tane yazayım dedim ben de.
parçalandım ve her bir parçamı ayrı yere bıraktım birini çok sevdiğim bir dostta unuttum istedin geri vermedi meğer benden pek haz etmezmiş birine büyük bir aşk uğruna ateşlere attın bilerek isteyerek ama asla pişman olmadım önce savruldum yok oldum sonra dinlendim duruldum ve her giden parçam yerine yenisini koydum.
bu da eski bir candan erçetin şarkısı.

1

gitme sana muhtacım.... şarkısı şuan da aklıma gelen en hüzünlü şarkı oldu birden. şu sıralar çok şükür keyfim yerinde hüzünlü şarkı bile hatırlayamadım.

0

bu şarkı benim sana son sözlerim olacak vasiyetim belki de emanetim olacak .hatıralar ve mazimiz güzel gözüne dolacak yokladığın da kalbini vazgeçmemiş olacak. bir şarkı yolladım sana dinledin mi dinledin mi sözlerimden sevdiğimi anladın mı.