0

hayat güzel yasmaya diğer bahar geldi çiçek açtı oh mıs oh çok güzel

0

icimden gecen guzel bir kac sey himmm bi dusuniyim.:)
yani allah herkesin gonlune gore versin,sagliginiz herseyden onemlidir bunu unutmayin,allah ananizi babanizi sizden ayirmasin uzun omurler versin.hersey gonlunuzce olsun dostlar.

0

güzel şey olarak aklıma sevgi, kitap ve şiir geldi. bir de kahve ve yağmur kokusu var. kitap okumak güzelliğin kraliçesi. kahve kokusuya birlikte çok güzel oluyor. hep birbirimizi ve evreni sevmeliyiz. doğayla barışık olmalı ve onunla uyum içerisinde yaşamlıyız. bunlar yaşamımıza güzellik katar. hayatta zorluklar ve sıkıntılar olsa da güzellik içimizde. kalbimizin ve beynimizin içinde. güzel şeyler içimden film şeridi gibi geçiyor. bu güzellikler dile yansıyor.

1

bu dünyada adalet olmasını isterdim. tüm dünya devlet adamlarını bir salona toplan onlara adaletin ne denli olduğunu anlatmak için çaba gösterirdim. adalet olmazsa yaşamanın bir anlamı olmazdı. adaletin olmadığı yerde anarşi olur. adaletin olmadığı yerde mutluluk olmaz. adaletin olmadığı yerde kurallar olmaz. adaletin olmadığı yerde zulüm olur. adaletin olmadığı yerde huzursuzluk olur. adaletin olmadığı yerde zenginler hep zengin olur, fakirler tam fakir olur. garibanlar hep ezilir. adaletin olmadığı yerde zulüm altında insanlar inler, ama kimsenin ruhu duymaz. adalet tecelli etmezse insanların hakkı yenir. hep güçlüler güçsüzleri ezer. yani güçlüleri dünyası olur. adalet olmazsa insanların birbirlerine olan güveni kalmaz. adalet olmazsa toplumda asayişi sağlamak kolay olmaz, hatta sağlayamazsınız. adalet bir toplumu hatta bir devleti ayak üstünde tutan bir olgudur. tüm dünya devletlerine baktığımızda adaleti uygulayan devletlerin gelişmiş ülkeler olduğunu görürüz. öte yandan adaleti uygulamayan, insanlarına zulmeden devletlerde mutlaka bir iç karışıklık vardır. savaş vardır. gözyaşı vardır. ayrılık vardır. hüzün vardır. huzursuzluk vardır. yaşamanın zorluğu vardır. o topraklar üzerinde başka devletlerin söz hakkı vardır. eğer siz ülkenize adaleti getirmezseniz başka ülke devletleri gelir sizin ülkeniz üzerinizde söz sahibi olur. adalet bir milletin olmazsa olgusudur. öyle olmak zorundadır. ne olursa olsun mutlaka adalet.

1

hayat dediğin nedirki iki nefesten ibaret bir çekersin birdaha veremezsin anlarsınki miladın dolmuş artık kim senin senedi yoktur bu dünyada unutma eyy insan oğlu bu dunyanın kötülüğü öbür tarafta çıkar tüm kötülüğün

1

çok güzel hayallerim var benim , 2019 şehit haberi almadan, ülkemizde dış açık hacminin bittiği ve sürekli üretim yapan bir millet olmayı çok istiyorum. çünkü millet olarak böyle güzellikleri hak ettiğimizi düşünerek söylüyorum bu sözlerimi. kimsenin aç olmadığı sevenlerin kavuşacağı ve dargırmanın barışacağğ bir yıl olsun 2019. borçlunun borcunu ödemesi için yardım edilmesini diyorum yüce mevladan. hasta olan anne-babamarın iyileşip yürüyerek etrafa gülücükler saçmasınğ diliyorum 2019 da. 2019 bütün ülkem için iyi güzel ve barış getirmesini diliyorum.

1

evladın kokusu acının mutsuzluğun ve mantığın uykusudur. ve bir kadın bu dünya da aşık olacağı, vazgeçemeyeceği adamı bulmaz, doğurur ♡

1

derler benim olsun mutluluklar onun
yada
seni benim gibi seven bulamazsın
tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın
çalan şarkılardan güzel sözleri seçtim