0

lebron james ne arasan var smac blok 3 luk hareket stephan curyy var adam 3 luk manyagi

0

nba de en iyi oyunculardan biri benim için kevin durant ve lebron james"dir. çünkü bu iki oyuncu nba kariyerinde oldukça başarılı bir şekilde geçirdiğini ve hala performansları yüksek bir seviyede izliyorum. takım bazen tek başına bile yönlendirebilen bu kaliteli yıldızlar birçok şampiyonluk yaşamışlar ve takımlarına çok faydalı olduğunu görmekteyiz. bu iki oyuncu takım içerisinde en fazla sayı atan oyuncular arasına girmiştir. çünkü bu iki oyuncu karşısındaki kişiyi nasıl geçebileceklerini ve nasıl hareket yapabileceklerini az buçuk artık öğrenmiş durumdalar. bu yüzden bu iki oyuncu benim için en değerli oyuncular arasında yer alıyor.

0

nba'de hayran olduğum oyunculardan bir tanesi kesinlikle kevin durant. golden state warriorsa katılması ile birlikte yanındaki oyuncuların en üst kapasite de olması onuda bulunduğu iyi konumdan en iyi konuma çıkmasına sebep oldu. stephen curry bazen maç içinde dağıla biliyor veya savunmada istenen verimi veremiyor olabilir ama kevin durant kesinlikle böyle değil. onu farklı kılan en önemli özellik fiziksel avantajı ve kusursuz şut stili. oyunun her alanında aktif olabiliyor savunma da hücumda, setlerde hiç fark etmiyor onun için. dışarıdan şut kullanamama durumunda içeriye penetre edebiliyor veya fiziksel avantajını ve hızını kullanıp karşısında ki savunma oyuncusunu alt edebiliyor, kendisin ilk defa abd türkiye final maçında seyretmiştim ne kadar kusursuz bir şutör olduğu kanısına o zaman varmıştım. ne kadar muhteşem bir oyuncu olduğunu aldığı mvp ödülü ile de kanıtlamış oldu. onu izleyebilmek büyük bir şans ve keyif. kesinlikle o muhteşem takımda yer alması keza thompson ve curry gibi ona sürekli bu imkanı tanıyan harika 2 şutör bulunmasının da önemi bir hayli fazla. ligde durdurulması en güç 5 oyuncudan biri olduğundan hiç şüphe yok.

0

benim nba de en çok hayran olduğum sporcu kesinlikle golden state forması giyen stephen curry'dir. curry bana sadece basketbol oyunu ile değil saha içi ve saha dışında yaptıkları ile de çok sevdiğim bir oyuncudur.özellikle basketbol maçında yürüyüş olsun,attığı şutlar olsun çok kaliteli bir basketbolcu olduğunu her zaman gösteren bir oyuncudur diye düşünüyorum. bana göre amerika basketbol ligi'nde yani nba de gelmiş geçmiş en iyi üçlük atabilen oyuncu kesinlikle stefan curry'dir diye düşünüyorum.