0

kış aylarında özellikle mandalina ve portakal yemek insanları hastalıklardan ve mikroplardan korur. elma, portakal,mandalina ,havuç özellikle de kışın tüketilmesi en çok gereken meyvelerden birisidir insanlar özellikle de grip olduklarında veya nezle olduklarındabu meyveleri bolca tüketiyorlar size hiçbir şekilde hasta olmazlar ve vücutlarının bağışıklık sistemini güçlendirir.bu meyveleri ayrıca kabuklarında atlamak gerekir kaynatıp 15 dakika bunları içmek gerçekten hastalıklardan korur kansere karşı oldukça faydalıdır bunların kabukları da. insanlar daha çok kabukların attıkları için sadece içini yiyor aslında kabukları da kaynatılıp içilmelidir.o yüzden genellikle bu meyveler tüketilmelidir kış aylarında hem hasta olmamak için hem de kendi yararımız için.

0

kış aylarında hastalık çok olduğu için bol bol meyve tüketmemiz gerekiyor. özellikle kış aylarında grip ve nezle olma olasılığımız çok yüksektir. çünkü hep kapalı ortamlarda olduğumuz için insanların mikroplarını kapma ihtimalimiz çok yüksektir. bu yüzden gün içerisinde yeterince meyve tüketmemiz gerekiyor aslında. ben özellikle sabah kahvaltılarında genel olarak bir bardak nar suyu ya da portakal suyu içmeyi tercih ediyorum. bu yüzden sağlığımıza çok dikkat etmemiz gerekiyor çünkü ilerleyen yaşlarda çok büyük sıkıntılara yol açabilir. insanların kapalı ortamlarda olduğu sürece kış aylarında rahatsızlanma olasılıkları çok yüksektir. bunun için çok dikkat edilmesi gerekiyor ve doğal yollarla tedavi edilmesi gerekiyor.

0

kışın özellikle portakal mandalina ve greyfurt çok tüketirim.bunlar c vitamini deposu olduğundan.bunun haricinde ayva ,elma muz gibi meyveleri de tüketirim.

0

ben genellikle kışın portakal ve mandalina çok sıkı tüketen biriyim. özellikle mandalina evde bulununca kesinlikle yarısını ben yiyorum. çünkü mandalinayı çok seven bir kişiyim.bana göre kışın önereceğim meyveler şunlardır, özellikle ilk başta tabii ki çok seveceğim mandalinayı sizlere önerebilirim. daha sonra portakal ve elma ondan sonra ise ekibi kesinlikle kışın tüketilmesi gereken meyvelerden biridir. kivi genellikle çoğu evde bulamayız çünkü kivinin kilosu çok pahalıdır diyebilirim.