1

ben sevdiğim insanları canımdan daha çok seviyorum sevmediğim insanları da asla kin beslemem sadece sevmiyorum bana en çok kötülük yapan bile evet belki başta biraz sinir oluyorum ama birkaç gün geçtikte içimde ki falan bir şey kalmaz.

0

ben sevmediğim insana karşı genelde nötr olurum yani ne severim ne sevmem ama kin besleme olayı bence ; sevdiğin ama senin sevgine karşılık veremeyen veya yanlış karşılık veren kişilere alttan alttan duyduğun aşırı öfkedir

0

yani sorunu anlayamadım ne besleniyoruz onu hiç anlayamadım yani ama gene de anladım şekilde cevap vereyim yani sevmediğim insana hiçbir şekilde bir duygu beslemem yani sonuçta adı üstünde o benim sevmediğim insansa ben ondan her zaman uzak dururum. allah'a yakın bana uzak olur. ben sevmediğim insanla muhatap bile olmam öyle bir yapım vardır zaten ben kolay kolay kimseyi de sevemiyorum çünkü şu dünyada artık sevilecek insan göremiyorum. hepsi bencil, nankör ,menfaatçi olmuş ondan dolayı sadece sevmediğim insanlara kin beklerim. tabii o da bana bir zararı olmuşsa mesela örnek vereyim kaynanamı hiç sevmem ona kim besliyorum yani çünkü kim beslenmeye hak eden bir insan.

0

ben besliyorum yani ne kadar da olsa insanlar yaptıkları unutulmuyor.

0

sevmediğim insanlarla genelde diyaloglara girmemeye çalışıyorum.anlık olarak öfkelendiğim anlar oluyor fakat yapımdan ötürü bu durumu kin tutacak noktalara getirdiğim hiç olmamıştır.sevmediğim kişilere kin beslemek bana göre bir şey değil bundan ötürü de kin beslemiyorum.