0

yani bilmiyorum ama benim tahminim bence berabere kalacaklar gibi çünkü ben liverpool ve manchester united güzel oynadığını biliyorum. ikisi de güçlü bir takım tabii bekarken birkaç kez izlemiştim ve sevdiğin takımlarını arasından 2 tanesi diyebilirim. yani berabere kalacak diyorum başka da bir şey diyemiyorum.. bekleyip göreceğiz bakalım maç sonucu ne olacak yalnız maç sonucu ne olur burada söylersen kardeşim çok sevinirim.

0

liverpool-manchester united maçı hakkında sizlere vereceğim bilgiler şöyledir, kesinlikle liverpool bu maçtan galibiyetle ayrılacaktır diyebilirim. çünkü manchester united son zamanlarda çok kötü gidiyor. buna göre bu kesinlikle jose mourinho'nun yapmış olduğu hatalı kararlar nedeniyle kötü gitme sebebi olarak görüyorum. ben liverpool'ın kendi evinde bu maçta puan kaybedeceğini düşünmüyorum. kesinlikle bu maçtan galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum. ve skor olarak 2-1 liverpool veya 3-1 liverpool kazanacak diyorum.

0

liverpool manchester united maçı ingiltere'de en çok dikkat eden bir maç olduğunu söyleyebilir. özellikle liverpool takımına baktığımız zaman gerçekten bu sezon büyük bir kadro kurduklarını ve şu anda yeterince iyi gittiğini düşünüyorum. manchester united takımı bir lig de inişli çıkışlı performanslar sergilemeye devam ediyor. özellikle dünyanın takip edeceği bir maç olduğunu görüyorum. baktığımız zaman her iki takımın durumu da orta derecede. liverpool takımı taraftarını arkasına aldığı zaman evinde yenemeyeceği hiçbir takım yok aslında. manchester united takımı özellikle deplasman maçlarında çok büyük sıkıntılar yaşadığı için büyük ihtimalle deplasmanında da büyük bir ihtimalle defansa çekilecektir. özellikle liverpool takımı savunma hattı çok kuvvetli olduğunu ve çok iyi kapanan bir takım olduğu için büyük bir ihtimalle kalesinde gol görmeyecektir. hücum hatları çok kuvvetli olan liverpool takımı büyük bir şanssızlık yaşamazsa bu maçı kendi evinde farklı bir şekilde kazanacaktır. özellikle ingiltere'de büyük bir ilgi görecek maç olarak görüyorum. ben de televizyondan ya da bilgisayardan maçı takip edeceğim ve inşallah çok güzel bir maç olur. özellikle maç sırasında gerçekten çok sert bir maç olacağını ve büyük bir ihtimalle de kartların çok olacağını tahmin ediyorum.