0

manchester united jose mourinho'nun gidişi ile bir kabuk değişimine gitti, pogba liderliğindeki manchester united biraz toparladı kendini yine de paris saint germain'e karşı şanslarının pek fazla olacağını sanmıyorum çünkü kadro kimyası çok güzel bir rol olacak şekilde oturmuş.bunun karşısında manchester united nasıl bir tepki verecek bilmiyorum ama neymar,mbappe,cavani gibi yıldızlarla çok güzel bir raund olacak.psg bu turun en büyük favorisi, manchester united majör takım olmasına rağmen büyük sermaye takımlarının çok gerisinde kalmış ne yazık ki.

0

şampiyonlar ligi'nin çok önemli ve zevkli eşleşmelerinden biri olduğunu söyleyebiliriz öncelikle. istikrarsız bir görüntü çizen manchester united teknik direktörlük görevine son verilen jose mourinho'dan sonra istikrarlı bir hale gelebilir mi şuan bilemiyoruz tabi ancak karşılarında çok formda ve çok hızlı bir futbol oynayan paris saint germain olacaktır. avantajlı olarak görülen taraf açık bir şekilde psg olmasına rağmen gerek çok büyük iki kulüp olması gerekse de şampiyonlar liginde hiçbir zaman kolay pes ettiği görülmeyen ve en köklü takımlarından olması sebebiyle manchester'de turu kolay bir şekilde bırakmayacaktır. psg'ye baktığımızda inanılmaz bir forvet hattı görüyoruz ve her maç çok sayıda gol atmalarından zaten nhe kadar etkili olduklarını görebiliyoruz. neymar, di maria; mbappe, cavani gibi yıldızlar öncelikli olarak manchester tarafından durdurulmak zorunda ve manchester başarılı olamk istiyorsa bu eşleşmede mutlaka önceliği buna vermelidirler. zevkli bir eşleşme olmasının yaında benim bu turdaki favorim belki de herkesin ya da çoğunluğun favorisi olduğu gibi paris saint germain.

0

uefa avrupa liginde ki united-psg eşleşmesi ile alakalı şahsi görüşlerim, şanslarının eşit yönündedir. bugün mourinhonun görevine son veren kırmızı şeytanlar yüksek ihtimalle takımın başına real madrid efsanesi zinedine zidane'yi getireceklerdir. ancak şuan ki durumlarını inceleyecek olursak unitedın ligde ki konumu vs hiç küçümsenecek bir takım olmadığı kesin. bu sene psg'nin sıkıntı yaşadığı çoğu maç hücum yönünden zengin olan takımlar. liverpool ve napoli maçlarında büyük problemler yaşayan psg unitedın genç ve dinamik hücum hattına karşı işi hiçte kolay değil. öte yandan psgnin hücum hattına değinecek olursak onların hücum hattı ise dünyanın en iyi 2-3 hücum hattından bir tanesi. mbappe neymar ve cavani ile adeta rakip stoperlere maç başlamadan psikolojik bir üstünlük kuran psg özellikle neymar ve mbappe ikilisini öylesine etkili kullanıyor ki rakip savunma oyuncularına hiç şans tanımıyorlar. hata yapma lüksü olmayan united defansının ise bu maçta olabildiğince agresif oynayıp neymar ve mbappe üstünde baskı kurmaya çalışacakları. ancak psg de zaman zaman savunma da sıkıntılar yaşayabiliyor bu yaşadıkları sıkıntıları lukaku martial rasford ve sanchez gibi önemli hücum silahları ile yıkmak isteyecek olan united ise her zaman olduğu gibi devre arasında olası bir zidane hamlesi ve kadrosuna katacağı yıldız oyuncular ile burada ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha biz futbol severlere gösterecekdir diye düşünüyorum. thomas tuchel yönetiminde ligde yenilgisiz yoluna devam eden psg şampiyonlar liginde ise ölüm grubundan diye görülebilecek liverpool ve napoli'li grubu 1. olarak tamamladı. diğer yandan united ise juventus ile 1.lik yarışı verdiği grupta 2. olup bu eşleşme de psgnin rakibi oldu. çok çekişmeli ve bol gollü geçeceğini düşündüğüm bu eşleşme de şuan için şansları eşit olarak görsem de iki takımın da devre arasında yapacakları hamleler ile bu turun gidişatının şekilleneceğini düşünüyorum

0

şu anda baktığımız zaman manchester united takımı oldukça kötü bir durumda diyebilirim. kadro olarak biraz daha iyi görünebilirler ama mourinho istifa etmiş durumda ve takımın başına yeni bir teknik adam gelecek. paris takımına baktığımız zaman liginde özellikle çok başarılı ve avrupa'da bu başarıyı gösterirse çok daha iyi yerlere geleceğini göreceğiz. kadro olarak paris manchester united takımından daha kuvvetli ve elinde önemli oyuncuları hala bulunduruyor. fransa'da oynanacak maç manchester united tarafından daha önemli olduğunu ve orada mutlaka gol bulması gerekiyor eğer bu turu geçmek istiyorsa. paris takımı deplasmanda eğer gol bulursa evinde büyük ihtimalle bu soru geçecek skoru elde edecektir. milyonların izleyebileceği bir maç ve gerçekten her sonucu açık bir maç seyredeceğiz. manchester united taraftarı oldukça büyük bir ilgi göstereceğini ve takımın arkasında durması gerektiğini düşünüyorum. eğer manchester united taraftarı o ilgi göstermezlerse sahadan istediği sonuca alamazlar ve büyük ihtimalle de paris'in sahasında oynadığı maçta şampiyonlar ligi'ne veda ederler. çok gollü bir maç bekliyorum açıkçası iki takımda gol pozisyonları yönünden sıkıntı yaşamayan ve forvetleri oldukça başarılı olduklarını söyleyebilirim. seyirci ve izleyici bakımından çok güzel bir maç bekliyorum büyük ihtimalle turu geçecek taraf paris takımı olacağını düşünüyorum.

0

psg nin bu sezon ki ilerleyişini bilmiyorum ama man united napacak hiçbir fikrim yok ama psg bırakmaz kolay kolay man united de bi fikrim yok ligde ilerleme kaydediyorsa burda pek çaba göstermeye bilirler

0

evet şampiyonlar ligi'nde manchester united ve fransa'nın psg takımı eşleşti. bana göre bu turu kesinlikle paris ekibi çok rahat bir şekilde geçecektir. çünkü baktığımız zaman manchester united ligde çok kötü ancak gruptan öyle böyle çıkmayı başardı.ben bu maçta ilk maç ingiltere'de olduğu için manchester biraz zorlayacaktır diyorum. ancak 2 maçta paris kendi evinde manchester'a fark atacaktı diye düşünüyorum. çünkü baktığımız zaman gerçekten manchester'ın bayağı kadro eksiği vardır diyebilirim.ben ilk maç manchester united'ın ya 10 ya da maçın berabere bir kalacağını düşünüyorum 2. maçı ise paris turu geçen taraf olacaktır.