0

sırt çantasından yanayım her zaman. kol çantası durmaz omuzumda kayıyor benim. sırt çantası en azından sabit ve içerisine ne koyarsak koyalım yük omuzlara eşit dağıldığı için taşıması daha iyi oluyor.

0

daha kullanışlı olan ve pratik eşyalarından en önemlisi olan çantalar tabi özellikle kadınlar günü çok n vazgeçilmez bir sanat eseri niteliğinde olan çantalar günümüzde pek çok insanın hayatında olmazsa olmazdır.

kendi fikrim sırt çantası daha kullanışlı ve ve kol çantasının salınma gibi kadar tüm huyundan kurtarıyor.

0

sırt çantası kullanışlı ama onunda birçok derdi var bana göre kol çantası daha iyi. genellikle kadınlar kol çantasını tercih ediyor ben de kol çantasını tercih edenlerdenim. hem rahat oluyor hem de daha kullanışlı. mesela sırt çantasında kalabalık ortamlarda hemen içerisi açılıp bir şeylerin çalınabiliyor. kol çantasında en azında görebiliyorsun. bir şeyler alırken her defasında sırt çantasını indirip açmak zorunda kalabiliyorsun.

0

sırt cantası bence daha kullanışlı çünkü dha fazla eşya malzeme taşıma özelliğine sahiptir

0

ikisi de kullanışlı tabi ama sırt çantası daha bir rahat.hem de sağlık açısından en ergonomik olanı.yük tek tarafa binmiyor. bir de sırt çantasına istediğini atabiliyorsun.kol çantası öyle olmuyor malesef .

0

bence her ikisi de kullanışlı olur ben her ikisini de kullanıyorum açıkcası. ancak ben omuzum dan rahatsız olduğum için çok ağır çantalar kullanamıyorum ve elimde çanta tutmak beni rahatsız ediyor. bu sebepten ya omzuma çanta şeklinde asılan sırt çantalarını ya da çoğunlukla kullanmış olduğum omuz çantasını tercih ediyorum. hafif bir şekilde her iki kolumda da orantılı olduğu için daha az ağrıya sebep oluyor.

0

bebekli annelere sırt çantası daha rahat olur, öğrencilere sırt çantası fakat küçük bebeği olmayan kadınlar için ideal olan kol çantası hatta boyundan çapraz çanta en iyisi çünkü hırsızlık, kapkaç gibi durumlarda en güvenilir olduğu için dışarı çıkarken en kullanışlı omuzdan çapraz çantalar diye düşünüyorum.

0

sırt çantası kesinlikle ve kesinlikle en kullanışlı çanta türüdür el çantası taşımak çok zahmetli kola takılan çantalar da aynı şekilde ağırlığı tek omuza yüklüyorlar ancak sırt çantası çok rahat kolay taşınabilir pratik bütün iltifatları hak eden bir çanta türü bence neredeyse 30 yaşında oldum hala sırt çantası kullanıyorum.