0

yani zamanın ne kadar çabuk geçtiğini ölümün yaklaştığını düşüyor olabiliriz. çünkü insan yaşlandığında ne zaman ölecem diye düşünür.

0

bizi bu hayat çok yorduğu ve yıprattığı için kendimizi bazen yaşlı hissederiz. ben de bazen böyle hissediyorum.

0

yaşlandığımızı şu şekildede anlayabiliriz insan artık cok yoruluyorsa halsiz haraketsiz kalıyorsa yaşlanabilir özellikle artık yaş gittikçe insanın performansı düşerse güçsüz görmeye başlarsa kendini artık yaşlanmışta olabilir diye düşünüyorum şuan hala genciz ama yaşlanmayacağımız ne mağlum .

0

yani daha yaşlanmadım 24 yaşındayım ama sanki ruhum yaşlanmış gibi gerçekten yoruldum artık şu soruları gördükten sonra soruları bile karıştırır oldum hangi sorulara cevap vereceğimi gerçekten anlamadım şu an başımın ağrısından ölüyorum yani sorumani artık duysun bizi bir çare bulsun cevaplayacak soru yok kalkıp da ben saçma saçma sorulara cevap duyamam şimdi ben de soru sorsam yarışmadan bu sefer en alt sıraya düşeceğim.

0

zamanın geçmesinden anlıyoruz. vücudumuzda değişen yerler yerlerden. yorulmamızdan düşünebiliriz. kafa olarak ta düşünmemize gerek var aslında bazı seyleri daha olgun düşünüyoruz

0

dusunmemize ya da buna kafa yormamiza gerek yok.
yaşlanıyoruz gerçekten.
zaman sürekli ileri akıyor. geri gitmesi gibi bir durum söz konusu değil.
her geçen saniye de omrumuzden gidiyor.
farkında olmak olmamaktan daha güzel aslında.
herkes farkında olsa da ölüme hazirlansa keşke.