0

benim annem genelijkle essek sipasi gozumde hala kucuksun der birseye gondrrirken aslan olum der sonrasinda gideceksn tabi der yada oglum sunu alalim der tabiki hemen kanarim bende anadir sonucta

0

benım annem konuşmayı çok sever onun için aklımda hangisi olduğunu tutamıyorum malesef herseyi çok tekrar eder duymasin da

0

benim annem genellikle kardeslerime kızar ders çalışmıyorlar diye eşşek kadar adam oldunuz kalkın ders çalışın hiç utanmiyorsunuz der.

0

yani genellikle benim annem hep bana uslu ol ,akıllı ol ,rahat dur diyor, sen kızsın diyor otur oturduğun yerde diyor, her şeye karışma diyor.. yani bunları söylüyor yolda giderken dikkat et diyor yani bu gibi şeyler söylüyor yani bunları söyle başka bir şey de söylemiyorum annemi seviyorum :)) allah başımdan eksik etmesin. annemi de ,babamida , kardeşlerim de vala burda türüne girdim ben çok saçma sorular çıkıyor önüme.:))

0

22 yaşına geldim hatta 3 gün sonra 23 yaşına gireceğim. kadın hala bana yaramazlık yapma diyor. koca kız oldum yahu be kadın diyorum. sen benim gözümde hala küçücüksün diyor. allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

1

annemin günlük hayatında kullandığı kelimeleri hatırlamıyorum. annem keşke yaşasa idi de cevap verebilseydim. yıllar oldu annemi kaybedeli. bana en son dediği "seni çok seviyorum nurdan" kulaklarımda kalan tek sesi.