0

ceviz yemeyi seviyor musunuz?

15 cevap
0

ceviz yemeyi ben çok severim hatta tam olmadan yemek daha çok hoşuma gider. biraz cevizin geriyle uğraşması zor oluyor ama cevizin verdiği tat ve lezzete değiyor.beyine de çok faydası bulunan cevizin tüketilmesi günümüzde ileri gelen profesörlerin ve bilim adamlarının da önemle vurgulanıyor. beyine benzemesiyle de çok ünlü olan ceviz içinde bulunan besin değerleriyle yenilmesi gereken bir yiyecek gözüyle bakılması hususunda bize önemli bilgiler verir. ceviz yemek hem beyni geliştirir hem tat olarak güzeldir. herkesin yemesi gerektiğini düşündüğüm ceviz ne yazıkki gereken ilgiyi görmüyor.

0

ceviz yemeyi seviyorum çok hemde çünkü çok sağlıklı ve çok faydalı bir vitamin deposudur.

0

cevizi kim sevmez. fiyatı pahalı olmasına rağmen her hafta pazardan alıyordum. bu aralar krizden dolayı yiyemiyoruz.

0

evet ceviz yemeyi severim ve sık sık tüketmeye çalışırım. ceviz karşı hassasım çünkü çok faydalı olduğunu düşünüyorum hafıza için çok etkilidir ceviz.

0

arkadaşlar ceviz yemeyi çok seviyorum bir sürü ceviz ağacımız var malatya doğanşehir fındık köyünde yaşıyorum benim buradan bulan arkadaşlarıma ceviz bedava dermişim ceviz yemeyi çok seviyorum arkadaşlar.

0

vitamin cok yuksek cevizde sevilmicek gibi deilko

0

ceviz insanı zinde tutar ve sağlıklı yaşamasına katkı sağlar ki beynimize de faydasi olduğu soylenir.hergün sabah mutlaka yenmelidir ki bende yiyorum herkes sabah mutlaka ceviz yesin ve kendini zinde tutarak sağlıklı mutlu huzurlu yaşasin.

0

evet ceviz yemeyi seviyorum.özellikle günlük olarak belirli miktarlarda taze ceviz tüketmeye çalışıyorum.ayrıca içerisinde veya üzerinde ceviz bulunan tatlı ve kekleri de yemesini çok severim.

0

ceviz yemeyi çok severim. hatta hamilelikle beraber daha çok sevdim. şu an bile canım çekti. ceviz hem çok faydalı hem de insana güç veriyor. bebek gelişimi için de çok faydalı mutlaka herkes ceviz tüketmelidir. cevizli tatlıları da çok severim. özellikle de cevizli baklavaya bayılırım.

0

ben ceviz yemeyi çok seviyorum. tadı çok güzel oluyor. insanın yedikçe yiyesim geliyor cevizi.

0

ceviz yemeyi çok severim. ve her sabah mutlaka ceviz yerim. hem sağlık açısından iyi hem de çok seviyorum.

0

insan sağlığı açısından çok faydalıdır,bende ceviz yemeği çok seviyorum.

0

ceviz bulsam yiyecem kardeş:)pahalı fiyatı biraz. ikram olsa da yesek bari biraz canım çekti şimdi.

0

ceviz yemeyi severi ceviz hem beyne hem vücuda faydalı yağıyla şifalı bir bitki

1

ceviz yemeyi severim. hatta ceviz yerken bir de sıcak süt de içebilirsem değmeyin keyfime.
eşim 2 saat evvel falan ceviz kırdı, bana bir avuç getirdi. yemiştim bugün.
faydalıdır. şekli de beynimize benzediğinden beyin için çok faydalı olduğu uzmanlarca belirtilir.