0

başlarda ev yoğurdunu sevmezdim ancak sonradan sevmeye başladım ve artık hazır yoğurtların tadı hoşuma gitmiyor. ev yoğurdunu bilmezdim harmanı oldum.

0

ben daha çok ev yapımı yoğurdun tadına alıştığım için hazır yoğurdun tadı bana biraz garip geliyor ama buna rağmen hazır yoğurduda ara sıra tükettiğin olur. yani severim ama herzaman tüketmem açıkcası.

0

hayır hazır yoğurt yemeyi sevmiyorum içerisindeki katkı maddesinden dolayı tadı olmuyor ayrıca ev yapımı yoğurttan alabileceğimiz besinleride yeteri kadar alamıyoruz

0

ben hazır yoğurtu cok severim onun kaşık kaşık olmasına ve kaymağına bayılıyorum ben hiç yoğurt sevmezdim hazır yoğurt sayesinde yoğurtu sevmeye başladım köy yogurtunu da çok seviyorum ozellikle koy yogurtunun kaymağını ve suyunu çok seviyorum annem çok güzel yapıyor annemin yoğurtu kadar güzel bir yoğurt yok bana göre ben ekmekle yoğurt yemeyi çok seviyorum yemek olmasın ikisini yerim .

0

arkadaşlar ben köyde yetiştiğim için 2 tane ineğimiz olduğu için ben hazır yoğurt hayatımda yemedim bu yüzden sevmiyorum size de tavsiye etmem gidin yakınınızda kimse varsa �nek falan besliyorlar sa onlardan alın yeyin

0

bana yoğurt olsunda farketmez hazırmı ev yapımımı.yeterki her yemekte yoğurt olsun.

0

hazır yoğurdu değil kalıp kalıp olan yoğurdu yemeyi seviyorum . evde yaptığımız da bazen kalıp kalıp oluyor bazen de çok sulu oluyor sulu olduğu zamanlarda gidip kendime hazır yoğurt alıyorum ama yine de her hazır yoğurdu yemiyorum .markasına ve tadı güzel olmasina dikkat ediyorum .

1

hayır sevmiyorum tadı hoşuma gitmiyor amcam hayvancılık yapıyor ya ondan alıyoruz ya da köyden nenemgil gönderiyor onun harici gelen veya alınan yogurtlari tüketemiyorum

1

evet seviyorum. tadı daha güzel oluyor.

1

hazır yoğurdu anca yoğurt yapmak için mayalamaya yoğurdum kalmazsa alıyorum onun dışında kızım olduğundan beridir almamaya özen gösteriyorum. ev yapımı daha güzel ve sağlıklı oluyor.

1

çok nadir hazır yoğurt alırım. mecbur kalırsam yani. yoksa kendim evde mayalamayı seviyorum. hem de içime daha çok siniyor. hazır yoğurttan çok daha lezzetli oluyor.

1

evet.
evde yapilan yoğurt kıvamlı olmuyor hazır yoğurtlar gibi.
o yüzden ben daima hazır yoğurt tercih ediyorum.