0

saçıma bakım yapmam 2 defa duştayken yıkarım panten ile yetiyor saçlarım mis gibi cidden dökülme felanda olmadı 21 yasıma kadar hiç dökülmedi vede dökülmez bu saatten sonra inşallah

0

saclarimi 2 gunde 1 yikarim.bu sekilde bakim yapiyorum.)

0

saçlarımın bakımını okula gittiğimden genelde 2 günde 1 yapıyorum önce yağ giderici sabunla yıkayıp ardından şampuanla güzelce yıkayıp saçım elektriklenmesin ve beslensin diye saç bakım yağından az bir miktar uygulayıp fön ile şekil veriyorum benim için klasikleşmiş bir yöntem artık yapmasıda kolay serinletici ve ferahlatıcıda herkese tavsiyemdir bence denemelisiniz.

0

saç bakımı bayanlarda gerçekten çok zor oluyor uzun saçların bakımı daha zor kısa herzaman kolaylaştırıyor

1

saçlarım kalın telli ve gür. hiç bir bakım yapmışlığım da yok bu zamana kadar. normal banyoda yıkıyorum ve arada da saç kremi sürüyorum. onu da devamlı sürmem. dalgalı saçlarım olduğu için özel şekil vereyim diye de hiç uğraşmam. hatta çoğu zaman parmaklarım tarak yerine bile geçer.

0

valla biz erkekler şampuanla şu katıp kullanan adamlarız saç bakımı nedir yıkayıp taşıyor fon makinasıyla bi şekil verip bi parlatıcı tamam dir o iş:)

0

yani ben gene de saçlarımı zeytinyağı ve argan yağı sürüyorum saçımda üç dört saat beklettikten sonra gidip şampuanıyla yıkayıp ondan sonra krem suruyorum anca bu şekil saçımı bakım yapıyorum. diğer türlü bir bakın yaptığım başka bakım yok yani.

0

saclarimi 2 gunde bir yoladim önce sampuanla sonra sac kreminle bunarı kullanarak daha you hisediyorum

0

ben saclarimi 2 gundebir yikarim güzel hakim veririm

0

saç bakımı için eylül ayında saçımı kazittim:)tabi biraz da psikolojik nedenlerinde vardı.sarimsak özlü şampuan ve doktordan yazdirdigim e vitamini ampul kullanmıştım bir dönem.

0

saçlarıma herhangi bir işlem uygulamiyorum.
boya, perma, saç masasi, düzleştirici gibi şeyler kullanmıyorum.
saçımı da şampuan ile yıkayıp sadece saç kremi kullanıyorum.

0

üç günde bir saçlarımı yıkarım. önce şampuanla daha sonra da saç kremiyle saçlarımı yıkarım. yıkamanın ardından da argan yağı sürerim saçlarıma. bu yağ saçlarıma iyi geliyor ve beslediğini düşünüyorum.

0

valla saçım olmadığı için bakım yapmak hiç aklıma gelmedi