0

dua edip kendimi sakinleştirmenin bir yolunu bulurdum

0

oyalanmaya birşey bulmaya çalışıyorum .yoksa kendimi tutamam patlarim .aslında bir şeyleri sakin kafayla düşünmek daha mantıklı o yüzden gece yatarken düşünürüm ne olucak da sabah olur .

0

öfkelendiğim zaman kim olursa olsun ya onunla tartışacağım yada bir şekilde ondan uzaklaşacağım. bir insan öfkeyi kendi içinde biriktirirse hasta olmaya yol açmış demektir. öfkeninizin kaynağını ili bilmenizde yanar vardır. biri ile tartıştığınız zaman gidin onunla koşun. konuşma işi yarayacaktır. sizi hem rahatlatacak hemde içinizde ki sıkıntı bitecektir.

1

öfke kontrolünü sağlamak gerçekten benim için çok zor. kesinlikle zarar vermem kimseye şiddet falan da yok ama ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor maalesef. o anda içimden geçenleri söylemezsem de kesinlikle sakinleşemiyorum. böyle durumlarda susmaya çalıştıkça daha da içimde birikiyor ve patlaması daha kötü oluyor. hele bir de karşımdaki kişi biraz pişkinse kesinlikle öfkemi kontrol edemiyorum.o yüzden eğer telefonda kavga ediyorsa telefonu kapatmayı yüz yüze tartış olsan da bir an önce o ortamdan uzaklaşmaya ve kendime farklı uğraşlar bulmaya çalışıyorum.

0

genellikle sinirlenince o ortamdan uzaklaşırım bendede sinir problemi var