0

cem yılmaz komedi bir kişidir. cem yılmaz'ın esprilerine gerçekten çok gülüyorum. bence gelmiş geçmiş en iyi komedi yönlerden birisi cem yılmaz. birçok yerde gösteri yapmıştır hatta bir gün gitmiştim istanbul'a onu izlemeye. gerçekten çok iyi bir komedyen insanları güldürmeyi başarıyor ve çok zeki. cem yılmaz şimdileri defne samyeli ile çıkmaktadır sevgililer. genellikle cem yılmaz ile ilgili bunları biliyorum özellikle de çektiği filmler çok başarılı geliyor bana.

0

cem yılmaz türkiye'de ki komedi anlayışına farklı bir boyut getiren şahsen elimden geldiğince her türlü filmi, gösterisini izlemeyen biri olarak söylüyorum bu ülke de mizahi açıdan rakipsiz bir isim. kendisinin bana göre en büyük özellikleri mizahi yönü dışında genel kültürü ve sadece tek bir alanda kısıtlı kalmaması. yabancı dili, müziğe olan ilgisi, her konuda oturup konuşulabilecek fikirleri not edilip ders çıkarılacak bir insandır benim gözümde. ekran da görür görmez gülümsemeye başladığınız hadi bakalım bu sefer ne ''muzurluk'' yapacak diye beklediğimiz sahneye son derece yakışan şahsımca tamamen bu sektör için yaratılmış ve olabildiği sürece ekranlarda sahneler de olması gereken birisi. fenerbahçe'li oluşunun da sempati duymam da ayrı bir yeri vardır.

0

cem yılmaz filmlerini izlemekten çok keyif aldığım oyunculardan biridir. cem yılmaz 23 nisan 1973 yılında istanbul'da doğdu. ilkokulu mehmet akif ilkokulu'nda tamamladı ortaokulda bahçelievler kazım karabekir ortaokulu'nun sonrasında'da etiler anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi ve boğaziçi üniversitesi turizm ve otel yönetimi bölümünü bitirdi. cem yılmaz şu aralar sakin kalsa da bana göre yakın zamanda büyük bir etki yaratacak bir filmle vizyona tekrardan çıkacağını düşünüyorum. karikatürü olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. ilk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda leman kültür merkezi'nde gerçekleştirdi.sonrasında beşiktaş kültür merkezi'nde sahne almaya başladı.ve burada düzenlediği gösterileriyle adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4 000'den fazla kez sahneye çıktı. 1998'de her şey çok güzel olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. içlerinde türk sinemasının en sevilen filmleri arasına girmiş olan gora ve hokkabaz ve yahşi batı gibi yapımlarında bulunduğu filmde rol aldı.ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı çeşitli reklam filmlerinde de oynamıştır.ve son zamanlarda defne samyeli ile birlikte yaşamaya başlamıştır.

0

cem yılmaz 1973 istanbul doğumlu komedyen ve oyuncudur. ülkemizde tanımayan yok sanırım cem yılmazı. hokkabaz ve gora filmlerini izlemiştim. iyi bir oyuncu diyebilirim.