0

mamuş babayı severek dinliyorum yıldız tilbe sezen aksu ahmet kaya gibi isimleri de sıklıkla dinlerim. genellikle nurettin reçber hüsnü arkan ezginin günlüğü musa eroğlu mehmet erdem grup 84 gripin teoman emre aydın ziynet salı gibi sanatçıları severek dinlerim.

0

valla yeni cikan sarkilarida sarkicilari da tanimiyorum isimlerini bile bilmiyorum hele yeni otuncularin adini bile aklimda tutamiyorum isim hafizammi zayifladi ne yaslandimi bilemiyorum artik ben eskilerde kalmisim kayahan, baris manco, yildiz tilbe,gibi daha eski sanatcilari diliyorum

0

aslinda bana gülebirsiniz ama benim ruh halim bâmbaska. ben bircok muzik tarzi ve bircok sanatciyi dinlerim .rap olsun trap olsun beatbox olsun arabesk olsun türkü olsun halk müzigı olsun pop olsun her turlusunu fakat müziğin güzelliğine bağlı bir durum.ilk duydugumda sevdigim muzikleri dinlerim fakat ilk duydugumda sevemessem o muzikler benim icin topraga gomulmustur yani demem oki ben dinledigim santcilari saysam satirlara sigmaz.

0

müzik dinlemeyi çok seven birisiyim.müzik dinlemek istediğim zaman genelde o anda ki ruh halime hitap edebilecek türde müzikleri dinlemeyi severim.keyifli olduğum zamanlarda hareketli pop parçaları dinler,düşünceli veya huzursuz olduğum dönemlerde daha şakın ve yavaş türleri tercih ediyorum.ayrıca araç kullanırken hareketli yabancı parçaları dinlemekten büyük keyif alıyorum.

0

ibrahim tatlıses, müslüm gürses, uygar doğanay, gökhan doğanay, neşat ertaş, sezen aksu, sıla, zara, sevcan orhan, gülay ve daha bir kaç şarkıcılar var.

0

sıla, yıldız tilbe, yavuz bingöl, sezen aksu, cengiz özkan, selami şahin, bilal sonses... ve daha bir sürü dinlediğim şarkıcı var.

0

ben genellikle pop yada slow şarkılar dinliyorum ajda pekkanın şarkılarına bayılıyorum onlar ; affetmem seni, ağlama anne,alışmak sevmekten daha zor, boş sokak, durdurun şu zamanı. sıla nın şarkıları da dinliyorum onlarda ;yan benimle muhbir,serserim benim, yan benimle kurşun, kavaklar.

0

ben kendim arabeskçi olduğum için.
azer bülbül
eyüpha
n enver yılmaz
hakan taşıyan
murat şenpınar
kibariye
güllü
cansever
haktan
müslüm gürses
erkan acar
güçlü soydemir
yani ben bu gibi sanatçıları dinliyorum ben arabeskçi olduğum için ve bunlar da benim tarzımı uydu için ve evde söylerim her zaman da bu şarkıcıları dinlerim gala tavsiye ederim yani dinlemenizi bazı insanlar arabeks dinlediğinde bulan ama girdiğini söylüyor ama tam tersi beni hiçbir şekilde bunalıma falan sokmuyor gayet iyiyim bir roman havası dinlerim o da kendim roman olduğum için tabii ki de dinleyeceğim şey ama normalde hep arabesk dinliyorum.

0

demis rousses
serge gainsbourg
pavarotti
leonard cohen
andrea bocelli gibi şarkıcıları dinlerim. birde musa eroğlu, cengiz özkan ve oğuz aksaç türkülerini çok severim.