0

güvenlik işi yapıyorum akşama kadar telefonla zaman geçiriyorum belki 10 15 tane dinlerim

0

gün içerisinde bir çok müzik dinliyorum . aslında org çalışıyorum bu sayede kendi çaldığım müzikleri dinlemiş oluyorum . genel olarak da dışarıda olsun evde olsun sık sık müzik dinlerim kaç tane olduğunu saymadım ama kafamın şişmemesi için yeterli seviyede dinlerim .

0

normal sartlarda sürekli dinlerdim işe giderken , temizlik yaparken , yemek yaparken , çalışırken , akşam eve dönerken ama kızım doğduğundan beri öyle bir luxum kalmadı malesef özellikle gece dinlemeyi çok severdim ama kızım uyanır duyamam diye dinleyemiyorum normalde de çizgi film izlediği için dinleyemiyorum yani şarkılardan çok geri kaldım özellikle yeni şarkılardan haberim bile yoktur. çocuk şarkılarını ezberledim artık .

0

gün içerisinde genellikle canım sıkıldığında moralim bozulduğunda, sevinçliyken, üzüntülü iken gerçekten her anımda genellikle müzik dinlemeyi tercih ediyorum.müzik dinlemeyi gerçekten çok seviyorum müzik ruhun gıdasıdır derler gerçekten çok doğru. aslında belli bir sayısı yok genelde o anki ruh durumuna bağlı canım her istediği zaman müzik dinleyebiliyorum hareketli, slow pop yani her türden dinliyorum genellikle özellikle de türkü çok seviyorum dinlemeyi eski türküleri seviyorum özellikle de. fırsat buldukça açıkçası derslerden geri kalan zamanlarımda ,genellikle yolda yürürken veya sürekli müzik dinlerim kulaklığımı kulaklığı takıp da çok severim müzik dinlemeyi o yüzden sayısını gerçekten bilmiyorum.

0

gerçekten gün içerisinde canım sıkıldığı zamanlar açıyorum şarkı ve dinliyorum. bazen insanın gerçekten morali bozuk olduğu zamanlar şarkılar biraz olsun insan toparlayabilir ve kafasını dağıtıyor. tabii ki kolay kolay her zaman saatlerce şarkı dinlediğimiz söyleyemem. en çok dinlediğim zamanlar gece vakitleri oluyor çünkü sessiz bir ortamda hafif bir şekilde müzik sesini açıyorum ben rahat bir şekilde dinliyorum. tabii ki bazı kişiler müziği son ses dinleyebilirler. bazı kişilerin oldukça müzikleri gün içerisinde seven biri değildir. tabii ki ben fırsat buldukça ve canım sıkıldığı zamanlarda başka vakit geçirecek bir şey bulamadım için müzik dinlemeye veriyorum kendimi. özellikle hareketli parçalar dinlemeyi çok seviyorum. ama eski yıllardaki parçalar ferdi tayfur ve orhan gencebay gibi kaliteli isimleri de dinlemeden geçmiyorum. çünkü insanın bazen duygusal yönleri de olabiliyor ve bu parçalar oldukça o duygusal yönünüzü alıyor. böyle parçalar devam ettiği sürece hiçbir şekilde müzik dinlemeyi bırakacağımı zannetmiyorum. özellikle dışarıda arabanın içerisinde son ses dinleyen kişileri anlamıyorum. arabanın içerisinde o kadar çok ses çıkıyor ki dışarıdaki insanları çok rahatsız ettiğini görebiliyoruz hepimiz. tabii ki gençliklerinde genelde insan böyle hatalar yapabiliyor fakat ilerleyen zamanlarda bunlardan vazgeçiyor. müzik ruhun gıdası diyebilirim.