0

isminin anlamı ,ayın etrafındaki ışıklı halka ,ayevi,ayla demek tir.

0

emin güvenilir kişi demektir hem ismimi hem de anlamını çok seviyorum

0

adım fatih bildim kadar fatih sultan mehmet ten geliyor padişah istanbulu fet eden o zamanlar bizansın elinde olan istanbul zorla da olsa kuşatmış idi fatih sultan mehmet ordusu ile bütün gücü ile o zamanlar kimsenin kendine güvenip te istanbula saldırmayı bizansa saldırmaya gözü yetmiyor ken akıl hocaları ile birlikte çok kayıplar verek tüneler kazarak duvarlar şahin toplar ile saldırarak her hatan saldırıyormuş o sırada vede sonunda bütün cesaretin kaybeti derken herkes ya ben istanbulu alacam yada istanbul beni alacak diyerek akılını toplayarak tüm gücü ile istanbula saldırmış vede istanbulu sonunda almış fatih sultan mehmet o günden bugüne kadar fatihin anlamı feth eden olarak bilinir vazgeçmeyen olarak bilinir

0

ismim dilek öğrendiğim kadariyla şansım yok hiç onun için anlamı olup olmadığı bilmiyorum

0

ismim ayıboğan ayıyı boğan dernektir. :)isın esprisi tabi.ismim suzan farsça kökenli , yakıcı, yakan anlamina gelmektedir.

0

ismim alperen bu isim eski dönemlerde islamiyet i yaymak için seferlere çıkan islam a çalışan alperenlerden gelmektedir ismimin anlamını seviyorum.

0

benim ismimin anlami;dogruyu yanlisi ayirabilmedir.
iyi ile kotuyu ayirabilmek demektir.
kur-an da da gecen bir isimdir.

0

yüce ve yüksek anlamına gelen ali ile
altınordu hükümdarlığının müslüman lideri berke han ın isimlerinin birleşimidir.

0

gerçek hayattaki ismim mi buradaki ismim mi? gerçek hayattaki ismimi söyleyeceksem niye bu ismi aldım ki? bu üyelik ismim de bir mağaza zincirinin ismi. bir anlamı yok.

0

ismimin anlamı ci güzel bir anlamı var ismin allahın isimlerinde ve sıfatları söyleyen isim dır allah velidir allah kullarına dosttur