0

evet gerek mesleki hayatımda gerekse de öğrenciliğim de gece yarılarına hatta sabaha kadar çalıştığım oldu bazen çok zevkli geçti ama sabahçı uykusuzlukla beraber sınava gittiğimdeya da işe gittiğimde sonrası çok zevkli geçmedi.

0

en son çalıştığım işte mecburenn gece yarılarına kadar çalıştım en son çalıştığım yer gece ikiye üçe kadar açık bir iş yeriydi orada çalıştım ve üçten sonra da malum temizlik işi yapıyorduk sabaha karşı çıkıyordum işten sonra geri sabah kalkıp’ı tekrardan gidiyorum işe bu şekilde üç sene çalıştım ama gerçekten zorlayarak’tan çalıştım çünkü haftanın bir günü izin vardı sadece ve 1 2 saatlik uykuyla hiç durmadan çalıştığıma bilirim ama yani mecburiyet mecburen yapacak bir şey yok insan zorda kalınca çalışabiliyor ve ben hamile hamile çalıştım gece ikiye üçe kadar çalıştım ve gece den sonra da saat 4:00’e beşe kadar da oranın temizliğini yaptım

0

sabaha kadar çalışmadım ama gece yarısına kadar öğrenciyken sınav döneminde arada çalışıyordum

1

çok çalıştım. hiç erimeden çalışıl. yoruldum ama sitem etmedim.

0

hayır hiç çalışmadım. üniversiteye kadar öyle çalıştığım bir iş olmadı. ancak günlük işlere gitmişliğim oldu. onlarda gündüz gidilebilen günü birlik işlerdi. hiçbir zaman geceye kadar yada geceden sabaha kadar çalışmışlığım olmadı. üniversiteden sonra da evlendim evlendikten sonra da eşim çalışmama izin vermedi. allah sabahlara kadar çalışan insanlara kolaylık versin gerçekten çok zor ekmek parası kazanmak.

0

ben çocukluğumdan bekarlığımdan kadar tekstilde çalıştım. ben annemin ,babamın bile yüzünü goremiyordum. yani tekstil işini bilen varsa ne demek istediğimi zaten anlar. tekstilde çalışan bir insan devamlı mesai yapıyor ben pazar günleri bile çalışıyordum , iki gün üst üste sabahçı kalirdim hep gerçekten cumartesi bile saat 13:00 'a kadar calismamiz lazimken biz gece 12:00'a kadar çalışıyorduk. mesai kalmak istemiyorum desen bile zorunludur mesai kalmaya ve mesai parası bile ozaman 3 tlydi bir saati yani degmezdi kendimi yormaya işte zorunlu diye mecburduk. ondan dolayı ben gündüzün hiç bilmezdim paso çalışırdım.

0

evet çok çalıştım ve gerçektende çok zor bişey uyuduğunuz zaman kalkmak istemiyorsunuz özellikle hiç haliniz olmuyor

0

sayısını hatırlamıyorum bile. çok kez sabahladım.