0

illegal dediğimiz benim oynadığım kaçak idda siteleri var hani yasal deil gercek den vergi gibi seyler vermiyorlar orda normal idda bayisinden daha yuksek vede istediğin her an oynuyorsun bu şekilde haylada oynuyorum tabiki vede devam ediyorum.

0

kazanmadım allah o yollara düşürmesin helal yoldan kazanmak varken haramla işimiz olmaz

0

bu güne kadar illagal ortamlarda bulunup, çok vakit gecirdim bir çok yeraltı dünyasının önemli işimleri,baba denilen işimlerle aynı masada oturdum. örnegin gariban babası olarak bilinen amca lakabı ile tanınan bülent aramaz ve aga lakabı ile bilinen celal altınışık gibi ankaranın en büyül babaları ile aynı ortamda bulunup,onlarla sürekli iletişim kurdum. umut aramaz,gökan aramaz,kerem aramaz, fuar aramaz,yıldırım aramaz,mertcan aramaz,berat aramaz,polat aramaz gibi aramaz asireti ile içli dışlı olan bir kişiyim. ankarada adımın bilindiği bir kişiyim ve sevilen bir kişiyim. sezginler aşiretinden bir çok abi bir çok kardeş ile yakın derecede dostluklarım var. ünlü işimler alahattin cakıcı,sedat peker,sahin turgut,burak özdinç gibi babalr ile yakın ve samimi bir dostluk kurdum ve yanlarında bulundum. saydıgım bu işimlerin hepsi tarafından sevilen ve sayılan bir kişiyim. her birisi telefonla arayıp halimi,hatrımı soran ziyaretime gelen kişilerdir. çoğu benden büyük olmasına rahmen beni dost bilip evime gelen kişilerdir. bu kadar ortamda bulunmama rahmen hiç bir zaman illagal isler yapmadım,hiç kimsenin canını yakmadım,hiç kimseye zarar vermedim,ve hiç bir şekilde illagal işlerden para kazanmadım,kazanılan parayıda boğazımdan gecirmedim. kim oldugumu merak eden insalanlar olabilir ama ben adımı ve kimliğimi burda tanımadıgım insanlar ile paylaşmanın doğru oldugunu düşünmüyorum kusura bakmayın.

0

kesinlikle öyle bir yoldan para kazanmadım emek ederek kazanmak daha iyi bence

0

hayır şu ana kadar hep emek verdiğim işlerin helal kazançlarını yedim. allah öyle bir duruma düşmek zorunda bırakmasın kimseyi.

0

yok, oyle illegal bir yola basvurmadim hic para kazanmak icin