0

ben babel ile beşiktaş'ın yollarını ara transfer döneminde yolların ayrılacağını düşünüyorum. baktığımız zaman babel çok kaliteli bir futbolcuydu. ve beşiktaş'a gerçekten skor anlamında çok başarılı bir performans sergileyen babel bu sene istenilen performansı ortaya koyamadığı için beşiktaş takımı tarafından beğenilmiyor ve bana göre yaşı dolayısıyla beşiktaş artık onu elden çıkaracaktır diye düşünüyorum.

0

beşiktaş bu sezon biraz maddi konuda sıkıntılar yaşadığını ve bazı oyuncuların takımdan gittiğini görüyoruz. takım içerisinde büyük eksikler var ve bu yüzden bir an önce toparlanmaları gerekiyor. özellikle babel'in son günlerde ve son maçlarda hiçbir şekilde beşiktaş takımında kalacağını zannetmiyorum.

0

bir fanatik beşiktaşlı olarak babel ne yapar bilemem ama ben olsam yollarımı ayırırım koskoca beşiktaş daha çalışanlarının parasını ödemiyor büyük beşiktaşlıyımdır ama ayıp ediyorlar pepe bu yüzden istifa etti adam sonuna kadar haklı da beleşe sadece mahalle takımları oynar bu konuda büyük ayıp ediyorsun beşiktaş yönetimi bunu bir an önce düzene koy yoksa elinde kimse kalmayacak futbolcuna nasıl davranırsan karşılığı sana olur ne demiş bosch firmasının sahibi çalışanlarıma çok para veriyorum ki çok param var. bunu sendende bekliyoruz beşiktaş böyle giderse babeli geç elinde futbolcu kalmaz.

1

babel bence beşiktaş ile yollarını ayıracak gibi. şuan durumlar hiçde iyi değil. soğuk rüzgarları esiyor. babel’den sinyal geldi.