0

@karasevdam1 ersun yanal'ın ismi bu kadar fenerbahçe ile anılıyorken, fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline gelmişken herhangi bir takımın başına geçeceğini sanmıyorum hiç. adam için sıfırdan kariyerine başlamak gibi bişey olur, konyaspor ile anlaşmaya varırsa.
@culda sürpriz bir isim içime de doğmuyor değil, aykut kocaman'ın da gidecek yeri yokmuş gibi sürekli buraya gelmesi kanısı oldu insanlar da ve bu halde ikinci başkan da onları çıkıp söyler.
@vedatkilic17 aykut kocaman ile anlaştıklarını farz edelim, sezon sonuna kadar bir kontrat imzalarlar uzun vadeli düşünmezler.

0

ersun yanal gelır cunlu konyasporun bı cıkısa ihtıyacı var ve bu çıkısı ersun yanal ıle basarabılır

0

aykut kocaman gelirse eğer konyaspor etik olmayan bir davranışa imza atacaktır, kamuoyunda spekülasyonlar olmaması adına yeni ikinci aykut kocaman baharı gerçekleşmez bence.konya denilince bir tek etli ekmekten önce aykut kocaman geliyo harbiden nasıl bir etki oluşmuşsa artık ben bile anlamadım :)

0

aykut kocamandan başkasın olmaz tabikide

0

aykut kocaman büyük ihtimalle ama artık kendini küçük dusurmeyip ayıp etmeyip uzun süre devam etmeli ayrıca konya çok iyi kadroya sahip gelen teknik direktörün yüzü güler.

0

dünkü habere göre boş olan teknik direktör koltuğuna aykut kocaman’ın geldiği yazdı.

1

aykut kocaman sizin aklınıza gelmiyor.. haberler zaten bunu yazıyor.. o gelecek.. ikinci başkan bunu açıkladı zaten..