0

sabah namazına daha kolay nasıl kalkılır şu şekilde kal kılabilir saat kurarak kalka bilir. mesela ben saat kurmadan sabah namazlarına sürekli duyarım ve hemen uyanırım namaz kılmıyorum ama ezan okunduğunda kalkarım ezan bitene kadar ayakta.ellerimi açarım dua okurum ve dua okurum dileklerimi dilerim allah'a kabul olsun diye çok şükür hep bunu gelenek haline getirdim bunu yaptığım için allah'ım bana her istediğimi veriyor çok şükür namazı da kılma en çok istiyorum ama bacaklarımda sorun olduğu için namazı kılamıyorum sandalyede de şaşırıyorum aklıma farklı şeyler geliyor başka yerlere bakmıyorum o yüzden namaz kılamıyorum ama sürekli dua ederim namaz kılmasam dahi namaz kılmak istersen eğer her şekilde uyanır insan .

0

insan şeytana uymazsa uyku önemli değil dedi mi namaza kalkar. bide tabi erken uyumak var. geç uyursan kalkaman.

1

valla kardeşim sana bütün samimiyetimle söylüyorum yaklaşık 4 senedir namaz kılarım hiç alarm kurmadım ve kurmayi da düşünmüyorum. şuan gece yattığım için sıkıntı olmuyor ama uyuduğum da o sabah namazı vakti oyle bir guzel huzurla uyandiriyorlarki melekler ben bu huzuru hiç bir yerde görmedim. bütün herkese ibadet etmeyi tavsiye ederim.yasayin ve görün derim.

0

alarm kurmak falan boş iş eğer gerçekten erken kalkmak istiyorsan kafan koy ve kendini yatmadan motive et kalkanlar nasıl kalkıyor en önemlisi niyet istek ve azim kendini topla ve kendine inan bunları yaparsan alarma bile gerek kalmaz göreceksin kendi kendine uyanacaksın motivasyonda çok ama çok önemli inancını ve güvenini en çok etkileyecek olan şey motivasyondur beyin neye inanırsa onu yapar ve dağ 2 filmindeki komutanın dediği gibi hedefi olmayan zihin bedeni zorlayamaz... bundan sonra kendine inanman ve başarman dileğiyle.

0

sabah namazını kılan her insan beyin tetiklemesiyse her sabah kalkarak namazını kilar

0

akşam erken yatarak ve her ihtimale karşı telefon veya saatin alarmını kurarak

0

sabah namazımı kolan adam dinç olur güne gül başlar sabanbmszını kalkma için telefonunu anlatımını kurarak başlarsın anan baban kılıyorsa onların kaldırmasını soylersin ve hep kendine şunu şöyle allah'ım seni uykuda n daha çok seviyorum deo zaman allah sana kolay getirr

0

sabah namazına kalkmak için önce yatarken niyet etmek gerekiyor. ayrıca erkenden yatmak lazım. öte tandan mutlaka saat alarmı kuruyoruz.

0

yani sabah namaza kalkmak istiyorsan bence telefonun alarmını o saate kuracaksın ki kolay kalkasin, ondan sonra zaten kalkarsın yani.

0

alarn kurmak ssnirim en etkili ve kesin cozum.