0

ikiside çok zor evde köpek var aynı çocuk gibi ilgi istiyor

0

hem kedi hem köpek ikiside çok sadık hayvanlardır.şahsen köpeği tercih ederim fakat köpek evde bakılmaz ve köpek oyuncak muamelesi görmek istemez bir zaman sonra evde durmaktan sıkılacaktır ve sinirlenecektir ve taşkınlık yaratacaktır.köpek kediğe göre daha fazla sadık davranır ve daha akıllıdır.evde bir köpeğin olması o evin güvenlik seviyesini son seviye yapmak gibi birşeydir.hem kedi hem köpek evde yaşadıklarında çerşitli hastalıkları salgılayabilir ve evdeki bebeklere çocuklara yetişkinlere bulaştırabilir.kedi ise daha kibar daha sakin bir hayva bütün ömrünü evde geçirebilir ve daha kolay baklılır.bu yüzden kedi diyorum.ama tavsiyem evde hayvan beslememen senin sağlığın için.

0

benim evde her ikisi de var.kedi de besliyorum köpek de besliyorum.ama kedi kendi işini görebiliyor.köpeği mutlaka sokak da gezdirmek gerekiyor.banyo ettirmek gerekiyor. yani kedi beslemek daha kolay sanki.

0

tabiki köpek çünkü daha akıllı gelirler bana daha çok eğlenebiliriz oldum olası kedileri sevmem

0

kedi evde beslenebilir fakat dinimizce köpek evde beslenmez köpeğin yeri dışarda kulübesidir.

0

ben evde köpek beslemediğim için kolay mı zor mu bilmiyorum. kedim var çok seviyoruz onu bizi kapıda karşılıyor birlikte uyumak istiyor. topu görünce deli oluyor oynamak için can atıyor.

0

kedi ve köpek beslemenin arti ve eksi yönleri vardır.
mesela köpek çok tüy döker ama daha çok eglenebilirsiniz onunla herhangi bir parka gidip freezbe oynuyabilirsiniz.ama bunu bir kediyle yapamazsınız.diyelim ki evde bir fare var ve onu saf dışı bırakmak istiyorsunuz o zamanda işinizi kedi görecektir.kedi tüy dökse bile çok az dökeçektir.