0

faşizmin olduğu ülkelerde herkes ilk önce kendini düşündüğü için kötülük,kurnazlık,yalan dolan yolunu seçen insanlar daha çoktur bazı insanlar durumunu düzeltinceye kadar kötü olmak zorunda kalırlar durumunu düzeltip istediği noktaya gelince iyi olmak isterler ama temeli kötülük olan hiçbirşeyin sonu iyi olamaz.

0

iyiler kötüleri her şekilde geçer.....bence

0

bence dünyada kötü insan sayısı daha fazla

0

kimin neye nasıl göründüğüyle alakalı bi durum iyilik kötülük. şahsi fikrim kötü insanların daha çok olduğu yönünde

0

şu dünya her şekil insan var. en kötü olan bence dünya. insanlar burda bir sınavda iyiler cennete kötüler cehenneme. bence aynı orantı da dünyada iyi-kötü insanlar var. bu oranı belli bir şey veremeyiz.

0

bu hiç belli olmuyor. haberlerde ailesini katledenleri, çocuklara-hayvanlara cinsel istismarda bulunanları, anne ve babasına bakmayıp kapı dışarı edenleri, türlü türlü işkenceler yapan insanları çok görüyoruz. ama bunların yanında vatanı için gözünü bile kırpmadan şehit olanları, bu ülkeye faydalı bir şeyler yapmak için çabalayan insanları da görüyoruz. o yüzden bu dünyada hem iyi hem de kötü insanların sayısı oldukça fazladır.

0

bence bu her zaman değişen bir sayıdır nedeni ise her insanın hayata karşılaştığı olaylar , zorluklar , iyilikler , kötülükler ,ihanetler iyi bir insanı kötü yapabilir kötü bir insani iyi yapa bilir .

0

dünyada iyi insan çünkü iyi insan yani askerlerimiz de olamsaydı bu vatana hiç kimse sahip çokmazdı allah polis asker ve jandarmalarımızı başımızdan eksik etmesin

1

her iki tür insandan da bol bol olduğu belli. iyiler de hep var kötüler de...
rabbim kötü insanlardan korusun bizi iyi insanlarla karsilastirsin daima. başka denecek bir şey yok bu konuda.