0

evet kulaklık takmayı severim ve kulaklıkla dinlerim genellikle eğer bir işim varsa, kulaklıkla dinlemem. genelde hopörlerden açarak giderim ancak genelde müzik dinliyorsam da oturuyorsa uzanıyorsam eğer evet kulaklıkla müzik dinlemeyi severim.

0

telefonda müzik dinlerken her zaman kulaklık takarım.

0

kulaklığa gerek duymuyorum çünkü; hoparlör aldım kabloyu telefona ve hoparlöre takıyorum son ses açıyorum ama eğer evde değilsem yolda isem ya da gece geç saat ise mutlaka kulaklık kullanırım kimse rahatsız olmasın diye, aslında nasıl müzik dinlediğim ortamına göre değişiyor ama en güzeli bangır bangır hoparlör ile müzik dinlemek benim için...

0

telefonda müzik dinlerken genellikle kulaklık takmayı çok tercih ederim. müzik dinlemeyi çok seven biri olduğum için özellikle yatakta uyumaya çalışırken müzik dinler öyle uyurum.daha sonra işe giderken servise bindiğinde hemen kulaklığını takar ve müziğimi açıp dinlerim.çünkü müzik dinlemek bana çok keyif veriyor.bazı şeyleri unutturabiliyor.o yüzden müzik dinlemeyi çok seviyorum millet rahatsız olmasın diye de kulaklıkla dinliyorum.

0

normal günde müzik dinleyeceğimde genellikle bilgisayardan dinlerim ama evde biri veya oda da biri varsa ya müziğin sesini kısarım ya da kulaklık takarım. dışarı veya seyahat halindeysem kesinlikle telefondan dinlerim. ben müzik dinleyeceğimde genellikle kulaklı takarım. çünkü millet benim şarkılarımı dinlemek zorunda değil, belki de benim şarkılarımı sevecek ama rahatsız olduğu için o an o şarkı onun için gürültü sayılacak ve rahatsız olacak. bazen dışarı çıkarım, gencinden tut adamına kadar telefondan müziği açıp, son sesine kadar müzik dinliyor. bana göre bu davranış yanlış sem bir toplumda yaşıyorsun ve bu toplumun bir kuralları var. senin şarkını dinlemek zorunda değil. ben dışarda illa müzik dinleyeceksem kulaklıkla dinlerim. üniversite yıllarımda okula giderken, gelirken otobüsle git gel yaptığım için bazen sıkıcı oluyordu ve o zamanlarda yanımda hiç ayırmadığım şey kulaklıktı. otobüse binmeden telefonuma kulaklığı takıp müzik dinlemeye başlar ve üniversiteye girene kadar dinlerdim. otobüs de kulaklıkla müzik dinlemeye bayılıyorum. çünkü otobüs de çok kişi olduğundan onların gürültüsünü dinleyeceğime müzik dinlerim.

0

özellikle yatacağım zaman eğer müzik dinliyorsam kulaklık takmayı tercih ediyorum. çünkü genel olarak evdekiler o saatlerde uyuyorlar ve rahatsız etmek istemiyorum. kulaklık takmanın bir diğer güzel yanı müziğin daha hoş kulağa geldiğini görüyorum. ama tabii ki de yüksek sesli olmaması gerekiyor. çünkü yüksek sesli dinlemeye kalkarsak kulak zarlarına zarar verebiliriz ve bazı sağlık sorunlarına yol açabilir bu da. çok dikkat edilmesi gerekir. eğer yüksek sesle dinliyorsak zaten telefon ekranına bir uyarı geliyor. uyarı geldikten sonra biraz olsun sesini kısmamız gerekir. kulak zarları için çok kötü sebepler oluşabilir.