0

bu zamana kadar herkesin korkunç bir rüya görmüştür.

0

ee yani dogal olarak korktum.:) kabus dolu geceler felan.:)

0

evet rüyamda korktuğun zamanlar oluyor
hatta bir ara rüya görmüştüm yani hala da etkisinde kaldım. defalarca burada zaten anlatıyorum çünkü böyle bir sorularla karşılaştığım için anlatmak zorunda kalıyorum ama bu sefer anlatmayı düşünüyorum. bu sefer de aynı diye belki banlaana bilirim yani kısacası rüyanın etkisinde kalıp korktuğum günler oldu yani bunu bence herkes yaşamıştır iyi rüyada görmek var. bunun sonucunda kötü rüyada görmek var. ben iyi rüyadan çok kötü rüya görmeye başlıyorum bu aralar nedenini gerçi anlamış da değilim.

0

korktuğum rüyalar elbette oldu oraya hakim değilim ve istediğin yöne çekemiyon rüyayı. bu yüzden de kabuslar görüyor insan. özellikle korkuları rüyada dışa vuruluyor. berbat bir duygu oluyor.

0

evet rüyamda çok korktuğun zamanlar olmuştur.

0

rüyalar gün içerisinde yaşamış ya da bilinç altında bazı düşünceleri gece rüyamıza girmesini sağlıyor. her insan hayatında bir kez de olsa kötü rüya görmüştür. ara ara insanın gün içerisinde kafasına taktığı kötü olaylar olabilir. bu da insanın gece uykuya daldığı zaman bilinç altındaki düşüncelerini görebiliyor. gün içinde yeterince kafamızı başka yerlere vermemiz gerekiyor. bilinç altında kalan ve uzun yıllar sonra tekrardan o olayları rüyamızda görebilmemiz gayet normal. tabii ki bazı rüyalar kabus olarak adlandırılıyor. bunlarda rüyanın ne kadar korkunç ve kötü bir rüya anlamı taşıyor. bazen o kadar kötü rüya görüyorum ki dilim ve damağım kurumuş bir şekilde uyanıyorum. özellikle eski zamanlardaki çok sevdiğimiz ya da hatırlamak istemediğimiz kişileri rüyalarımızda görebiliriz. ister istemez bazen bilinç altına bu düşüncelerimiz gidiyor ve gece rüyamızda vermemize sebep oluyor.