0

var evet.1 ay olacak babamı kaybedeli..yani gülümseyerek hatırlıyorum.geçen rüyamda görmüştüm de hiç unutmadım o rüyayı.şu an bile gözüm doldu..

0

tabiki var unutamadigim ve burnunun direği ni sızlatan tek şey annem biri anne diyince burnunun direği sızlıyor ,çünkü şu an hayatta değil özlem ve saygıyla rahat uyu anam,

1

var olmaz olur mu?
büyük oğlumun ilk okul öğretmeni olan rahmetli saadet dalyangibi öğretmenim.
şu hayatın içinde çok kişi öğretmendir ama kendisi bambaşka idi.
asla hediye almazdı. sınıfa geldiği ilk gün büyün velilerle yaptığı ilk veli toplantısında bunu açıkca kararlılıkla belirtmişti. sizi üzerim demişti rahmetli, getirirseniz almam, geri veririm bırakırsanız da demişti. ama kendisi cebinden çocukları teşvik etmek için hep ufak ödüller yapardı.
kalemler, silgiler, kitaplar..
özel ders verirdi. sınıfı 4 kişi olarak bölmüştü gruplara evine çağırırdı cumartesi ve pazar 2-3 saat ders verirdi çocuklara sınavlara çalışsınlar diye 5 nci sınıftayken. ve asla beş kuruş para almazdı. ki rahmetli kendi oğlu eşi bir de kayınvalidesi evde olduğu halde, evinin her işini kendi yaptığı halde, tatilim bu günler demez çocuklara zaman ayırırdı.
neden burnumu sızlatıyor.
ölümü cani bir münibüs şoföründen oldu.
23 nisan törenlerine gelirken, "okulda görevli olduğundan" bindiği taksiye çarpan münibüsün onun ölümüne neden olmasından bizi ondan ayırmasında.
nurlar içinde yat güzel kadın.

0

elbette var.olmaz olur mu.
ama hayatimd degil susn.

0

aslında herkesin hayatında böyle bir kişi vardır.

0

hayır hiç kimse benim burnumun direğini falan sızlatıyor. öyle bir insanda yok zaten ben evli barklı bir insanım anca burnumu direğini eşim sızlatıyor. şu anda ben ondan uzağım ben ailemin yanına geldim tatil yapmaya o sa kuşadası'nda 4 gündür buradayım yani şu an burnumda tütüyor diyebilirim.

0

evet her aklıma geldiğinde burnumun direği sızlar ve sonra göz yaşı ile devam eder.

0

herkesin sızlatan biri vardır illaki. herkesleşelim bizde.