0

şuanlık yok ilerleyen zamanlarda olabilir.

0

hayatımda birisi var.iş yerinde tanıştık.önce arkadaşça başladı ki o zaman da ona çok değer verirdim şimdi daha fazla değer veriyorum.allah herkese sevmeyi ve sevilmeyi tattırsın.

1

hayatımda birisi var,kendisi nişanlım olur. tanışma hikayemiz filimlere konu olacak bir türdedir. henüz 16 yaşımdayken ergenlik ve cahillik düşüncesi ile intiar etmeyi denedim. bi takım hap içtim,fenaştıktan sonra hastaneye kaldırıldım. midem yıkandıktan sonra içtiğim ilaçlar antidepresan ilaçları oldugu ve tehlikeli oldugu için bir hafta gözlem altında kalmak zorunda kaldım. kolumda sürekli serum takılıydı ve ben sigara kullandıgım için sürekli o serumu cıkması gerekiyordu. sigaramı ictikten sonra geri takılıyordu. hastanade staj gören nişanlımı ilk basta hastanede gördüm. ilk görüşte aşk derler ya tam olarak o duyguyu yaşadım. sürekli serumu cıkarması için onu çagırıp rica ederdim. sigaram bittikten sonra gene onu çagrıp ona taktırırdım. ben ona bakardım o bana bi gün gene serumu cıkarmasını istedim geldi ve cıkardı serumu. bende dısarıya cıkıp sigara ictim tam iceri girerken oda dısarıya cıkıyordu,dönüp arkasını bana baktı bende ona baktım o an bi gülüş attı hiç unutamıyorum. ona bi şey dediğimi şanmıs ve ondan dönmüş arkasını özür diledi ve ordan ayrıldı. aradan bir müddet zaman gecti ve 1 haftalık gözlem sürecim doldu ve hastane beni taburcu etti. eve gittim ve o günü yatarak bitirdim. ertesi gün facebooktan bana bir mesaj geldi “ruh hastası nasıl oldun” diye bende “ruh hastası olunmaz doğulur “ diyip gülüçük emojisi attım. oda bana “onu sormadım nasıl oldun iyileştin mi? “ diye cevap verdi ben resimlerine baktıgımda onun hastanedeki kız oldugunu gördüm ve sohbete devam ettim. benim adımı hastane dosyasından almış faceden adımı aratıp beni bulmuş. tanıştığımız günden beri bir birimiz hep sevip saydık. tek duam allah ayırmasın diye oluyor.

1

sosyal medya aracılığıyla tanıştık (instagram) yani bi tanıdığımın profilinde dolaşırken fotoğrafını gördük etiketlemiş hemen ekledim tabi konuştuk falan pek fazla tanımadan ilişkiye başladık bi anda sevgilim oldu aramız çok çok iyi ilk başta ön yargıyla yaklaştım ama her zaman yanımda olan birisi oldu dün 8.ayımızdı zaman onunlayken çabuk geçiyor büyük bir alışkanlığım oldu acayip bi şekilde ona bağlandım onu çok seviyorum iyiki varsın sevgilim nur❤️emre

1

istiyorum şuan yok. bakalım ileri doğru olur belki.

1

evliyim elhamdülillah. eşimin kuzeni bizi tanıştırdı.