0

gerçekten öyle babalar en son duyuyor onu da duyması gereken zaman gelmişse tabi gelmemişse yine duymuyor benim babam hala öyle hiç birşeyi bilmez söylemeyiz duyacağı zaman gelmemişse annem herşeyi bilir ama babam hiç birşeyı bilmez ben bir kız olarak babamla konuşamam ama annemle konuşa bildiğim için annem bilir herşeyi babam en son duyar.

0

evet genelde en son babalar duyar cunku kizmasindan uzulmesinden korkulur once anneler ogrenir cocuklarin sirlarini

0

bu konuyu katılıyorum en son babalar duyar. hatta bunun dizisi bile yapılmıştır.

0

evet en son evde herseyı babalar duyyor. anneler bıraz daha cocuklarının yaptıklarını saklıyorlar takı sonana kadar en son ısın ıcınden cıkamayınca babalara denılıyor aslında anneler cocuklarına bırazdaha yakndır her konuda babalar ısde oldugu ıcın anneler sureklı ıc ıce oluyor cocuklarıyla bende mesela cocukların bıseyı olsa soylemıyorum baktım olmuycak durumdaysa yavas yavas duyuruyorum.

0

aynen en son babalar duyar cünkü evin reisi olduğu icin kizmasin üzülmesin istenir

1

genelde bizin toplumda bu şekilde oluyor haklısınız.
ama bundan sonraki nesil, bizlerin anne baba olacağımız nesil farklı yetişiyor.
benim gençliğimde dediğiniz gibi rahmetli anneme eşimi konuşurken anlatmıştım ama babama diyememiştim. en son babam duymuştu, evet.
ama oğlum şimdilerde evli olduğu kızımı üniversitede okurken bir gün bana telefon açıp "anne hafta sonu geliyorum ama yalnız gelmeyeceğim" diye beni haberdar etmişti ki; ben havalara uçmuştum, oğlum aşık oldu diye. ve kızımı ailemize tanıştırmıştı. hep beraber kahvaltı etmiş sonra da oturmuştuk. diyeceğim bizlerin yetiştirdiği gençlerin daha aileye karşı rahat olacaklarını düşünüyorum.

0

en son evet bence de babalar duyar ama nedense benim ilk babam duyuyor. diğer babalar için bence en son onlar duyuyor. çünkü bazı evlatlar babadan çok çekinir. ben de daha he öyleyim ama benim annemle babam bana arkadaş gibi her şeyimi bilirler ,ben de oğlum aynı şekil arkadaş gibi olacağım zaten.

0

ben sorunlarimi once annemle paylasiyorum,sonra babamla paylasiyorum,hatta bazen babamla bile puylasmiyorumz

0

aslında dizide olan gerçek hayatta olmuştur. en son babalar duyar çünkü daha çok sinirli ve anlayışsız olduklarını görebilirsiniz.

0

öyle oluyordu eskiden.
artık herkes duyuyor. babalardan korkulurdu eskiden ama şimdiki babalar daha naif, daha yumuşak.