0

neden en son babalar duyar?

6 cevap
0

çünkü babalar bazı konularda çok hassas olabiliyor yani daha gergin ve agresif yaklaşabiliyorlar. çok fazla sakin kalamıyorlar. bu durumda da öfke kontrolü sağlamaları zorlaşıyor. bundan dolayı genellikle aile arasında bazı şeyleri en son babalar duyuyor. babalar daha sert ve sinirli yapılarından dolayı veya bazı konularda bakış açıları daha farklı olduğu için aileler huyuna gitmeye çalışarak bazı şeyleri saklayabiliyorlar. ancak tabiki hiçbir şey gizli kalmıyor ve elinde sonunda açığa çıkıyor. böylece en son da babalar duyuyor .

0

ilk anneye ve kardeşe solenir çünkü baba evin reissi olduğu için tepkisi farklı olabilir birde olaayin kötü veya güzel olmasidq önemlidir baba koyamaz evladina veya yapma dediği şeyi yaparsan oda insanı üzer kırar aama en sonunda yumuşar baba herşeyle çabalar ugrasir vakit harcar o yüzden en son babalar duyar bence

0

babalar evde otoriter taraftır çünkü. biraz daha sert tepkiler verebiliyorlar bazı olayları buda ev halkında birazcık olsun korku salgılanmasına sebep oluyor. bundan dolayı en son babalar duyar. anneler babalara oranla biraz daha şevkatli ve daha ılımlı bakabiliyor bazı olaylara. bundan dolayı genelde olan şeyler ilk anne ile paylaşılır. anne ile paylaşıldıktan sonra durumun vahametine göre babayla paylaşılır. babanın vereceği tepkilerden çekinildiği için.

0

neden en son babalar duyar güzel bir soru bence. babalar yapıları gereği ve ailenin reisi oldukları için çok fazla otoriter olurlar ve her şeye karışma her şeye ters çıkma ve muhalefet olma ihtiyacı içerisine girerler. babaların testleri genellikle pistir o yüzden de kötü bir olay olduğu zaman ilk önce anne duyar ve olay anne ile çocuk arasında çözülmeye çalışılır. babanın aşırı derecede tepkiler vermesinden çekinildiği için kesinlikle ilk önce babaya söylenmez hatta kendisi duymazsa hiç söylenmez. anneler babalara göre daha sevecen ve anlayışlı oldukları için çocuklar bir dertlerin ya da sıkıntıları olduğu zaman ilk önce gelip anneleri ile paylaşırlar ya da bir şey yaşadıkları zaman gelip anneleriyle dertleşirler. çünkü babalarına bir şey söyledikleri zaman sürekli olarak eleştiriye maruz kalırlar ve babaları tarafından çok az insan anlaşılıyor gerçekten birçok baba çocuklarını anlamaktan uzak davranışlar sergiliyor. bu yüzden de çocuklar zaten anlaşılmayacaklarını ve eleştirileceklerini iyi bildikleri için bir sıkıntı yaşadığı zaman babaları ile paylaşma ihtiyacı hissetmezler ve alacakları tepkiden korktukları için yaşadıkları şeyi babalarından gizlemeyi tercih ederler.

0

çünkü en doğrusu budur. babalarımız yapıları gereği daha katı kurallı ve sinirlilerdir. bu yüzden bazı şeyleri babaların en son duyması daha doğru olur. çünkü baba evde otorite sahibidir ve bu otoriteyi korumak için de çok fazla serbest değildir. yani serbest değildir derken evdeki insanları çok fazla serbest bırakmaz aile birliği için gerekli kuralları koyması gerekir. eğer baba bunu yapmaz ve çok sorumsuz davranır ise ve evdeki herkesi çok başı boş bıraktığı zaman aile içerisindeki aile birliği ve bağı bozulabilir. çünkü çocuklarımızın daha tam ve doğru bir şekilde doğruyu yanlışı ayırt edemediği zamanlarda baba çocuklarını kontrol edip çocuklarını gözetmez ise çocuklarını dışarıda kandırabilecek birçok etken vardır. ve bu etkenler çocuklarına zarar verebilir. bu yüzden babanın evde kuralları olması gerekir ve baba evde otorite sahibi olması gerekir . çünkü çocuk iki ebeveynden de çekinmez ise onların sözünü dinlemeyip yanlış hareketlerde bulunabilir. bu yüzden baba evde hem bir arkadaş gibi hem de bir otorite sahibi olmalıdır. bu yüzden babaların en son duyması daha mantıklıdır.

0

çünkü babalar evin reisidir ve onlardan korkulduğu için en son onların duyması sağlanır. evde olan her olay babaya aktarılmaz çünkü baba sinirli olduğu için evde kavga ve tatsızlık çıkabilir. o yüzden en son babalar duyar . mesela bir kızı istemeye geldiklerinde falan yine en son baba duyar ya da birini sevmişsek ve o bizi istemeye gelmişse bu babaya zor söylendiği için en son olarak baba duyar yani en son babaların duyması bence gayet güzel bir davranış.