0

evde sağlık hizmetleri yürüyemeyen yaşlılar için çok iyi olmuştur.evde sağlık hizmetlerinden faydalanabilmek için hastaneden doktorların bu konuyla ilgili rapor vermesi gerekiyor.bunu aldıktan sonra yatalak hastalar tüm sağlık hizmetlerini evde alırlar.acil bir durumda ancak ambulansla hastaneye giderler.

1

evde sağlık hizmeti sayesinde hasta ve yaşlı olan kişilerin bakımları evlerinde yapılır. hastaneye gidecek durumda olmayan ve ayağı bile kalkamayacak durumda olan kişiler için evde sağlık hizmetleri uygulanır. bu uygulamanın gelmesi gerçekten çok faydalı olmuştur. bu uygulama ile hastaneye gidemeyecek durumda olan yaşlı ve yatalak kişiler sağlık hizmetlerinden faydalanabilir bir duruma gelmiştir. evlerinde sağlık ve bakım hizmetleri aldıkları için iyileşme süreçleri kısalmıştır ve hastaneye gidemediği için hayatlarını kaybeden kişilerin sayısı azalmıştır. ben oldukça faydalı bir uygulama olarak görüyorum.

0

evde sağlık hizmetlerinin faydalarından biri hastaneye gidip gelmek gibi bir durum yoktur bütün sağlığına ilgili şeyleri evinde yapabilirsin sonuç olarak ev ortamı rahat kendini daha iyi hissedersin ama tabii ki çok önemli bir şey varsa yine de doktora gitmelisin yani hastaneye gitmelisin