0

bence android telefonu daha iyi iphone telefonuna göre. en azından android telefonlar birçok yönden esneklik sağlar.birçok cihazla ilgili detayları, ayarları kendimiz yapabiliyoruz en azından ama başka telefonlarda yapamıyorum. özellikle de birçok artık internetten bulduğumuz uygulamaları iyi bir şekilde telefonumuza yükleyebiliyoruz. en azından android telefonlar bence fiyatları çok normal ve performans oranları en azından normal seviyelerde. başka işletim sistemleri gerçekten mi performans oyunu tabii ki de yüksek ama android telefonlara benzemiyor hiçbir şekilde. mesela en basitinden wifi interneti hiçbir şekilde android telefonu başka telefona internet giremiyoruz kendi telefonumuzun ben başka o yüzden android telefonu daha iyi. başka bir işletim sisteminde bunu yapamıyoruz wifi internetimizi sadece kendimiz gelebiliyoruz sadece.en azından fiyatı oldukça uygun bence diğer işletim sistemleri gibi hiçbir şekilde pahalı değil o telefonlar daha çok pahalı. tabii ki de bazı yönlerden mesela kamera yönünden oldukça iyi ama bence android telefonlar en azından fiyatı daha düşük.zaten telefonları en fazla 3 veya 4 sene kullanabiliyoruz daha fazla kullanamıyoruz hangi telefon olursa olsun illaki bozuluyor o yüzden android telefon olursa en azından fiyatı ucuz olduğu için içimiz en azından rahat olur bozulduğunda. özellikle de android telefonlarda uygulama geliştiriciler var. bu sayesinde android gelişimini daha fazla yapabiliriz. en azından kendimiz uygulamada bir uygulama geliştirebiliriz. çoğu insan bu sayede para kazanıyor bir uygulama üreterek android telefonlarda daha çok bununla birlikte para kazanabiliyor lar.genel anlamda birçok özelliği var ben de çok iyi android telefonlar hem fiyatı yönünden hem de kullanışlı önünden bence çok iyi diğer telefonlara göre bence kat kat iyi.

0

hangi bir özelliğin sayalım internette gezinme kolaylığı programları kullanma kolaylığı gmail kolaylığı yazsan daha kolay kullanım sağladığı için android bir tanedir

0

ios isletim sistemine gore daha da esnek kullanim imkani sunmasi bana gore en buyuk +si.

0

android telefonlarda özgürce hareket edebilirsin. internetten herşeti sınırsızca kullanabilirsin. bir çok telefonun android olması telefonlar arası iletişimi kolaylaştırır.