0

geçtiğimiz günlerde asgari ücret için bir toplantı yapıldı bu ikinci toplantıydı bir tane asgari ücretli çalışan dinlendi. ama yine de bir sonuca varılıp karar alınamadı. üçüncü toplantı ayın yirmisine ertelendi yapılan açıklamada bu toplantını sonunda bir karara varılıp asgari ücrete ne kadar zam yapacaklarını bilgilendireceklerini söylediler.

0

ocak ayına sarkacaktır. geçen senede 10 ocak'a kadar sarkmıştı

0

cok az bi zaman kaldi 10 gun icinde netlesir allahin izniyle enflasyonu ne yaptilar acaba onu bi bilsek memura memur emeklisine ne kadar zam yapilacak onuda kestirebilirdik bakalim hayirlisi asgari ucretle calisan milyonlarca insanin da allah yardimci olsun cok zor cocuk okutmak ev gecindirmek iyi br evde oturmak icin 700 800 tl yi gozden cikarmak gerekiyor oda en dusuk masayin 3 de 1 inden fazlasi gidiyoeektrik su derken evin alisverisi 2 cocugu okusa bi adamin kisin yakacagi yiyecegi allah yardim etsin herkese valla cok zor coook

1

asgari ücret yeni haliyle 01 ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olacağından, yakında açıklanması gerekir. bu hafta ya da önümüzdeki hafta içinde kesinlikle açıklanır.