0

insanlara güvendim. en büyük hatam budur. güvenmem dedim güvendim. yazıklar olsun insanlara

0

ben ilk aşkımı unuutirim demiştim ama asla ilk aşkımı asla unutamıyorum kac yıl gecsede iste buda benim ilk gozagrimdi.

0

hayat bazen insana asla yapmam dediği şeyleri yaptırıyor. bir çoğumuz bunu yaşamışızdır çünkü hayatın ne zaman ve ne getireceğini bilemiyoruz misal ben hiçbir zaman sigara içmem diyordum kendi kendime ama ne kadar sevmesem de içmeye başladım bunun gibi hayat bazen hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir durumla karşınıza çıkabiliyor.

0

aslında büyük konusmayı sevmem ama kesin her insan gibi konusmusumdur. var tabiki yapmam diyip yaptıgım seyler sonu hep pişmanlık oluyor malesef öyle durumda olunca .

0

hayatta yapmam deyip de herkesin yaptığı mutlak birşey vardır. insan fani bir varlık ve hata yapmaya çok müsait bir konumdadır. sonuçta hiçbirimiz robot değiliz. kusursuz olma imkanımız neredeyse sıfıra yakın. önemli olan bu yaptığımız hatalardan çıkardığımız dersler nedir. bana göre her insanın yaptığı hatalardan çıkaracağı bir ders vardır ve aldığı bu dersten sonra bundan sonra ki hayatına o yönde devam etmesi durumunda hem daha olgun hem daha bilinçli olacaktır. hata yapmaktan korkmamamız lazım. hata yapıp bu hatalardan ders çıkardığımız sürece tabi.

0

elbette bizim de oldu,asla yapmam etmem diyipte yaptigimiz seyler..

1

hayatta yapmam dediğim bir şeyi yapmışımdır. bir çok insanda eminim yapmıştır. insan hata yapabilir. yapmama dediği bir şeyi birgün yapabilir. atalarımız boşuna söylememiş, büyük lokma ye , ama büyük konuşma diye. ama nihayetinde insan hata yapmaya meyillidir. verdiği sözü bir gün yutabilir. bunun için ağzımızdan çıkan sözlere çok iyi dikkat etmek gerekiyor.