0

ileri seviyede görülmediğinden basit bulunuyordur

0

sorulara gelen cevap sayısından kaynaklı sanırım. ne kadar cevap gelsede birşey değişmiyor gerçi parada. ancak altın olunca değişir mi onu bilmiyorum.

1

sanırım soruların kalitesine ve aldıkları cevap sayısının fazlalığına bağlı olarak sorular altın soruya dönüşüyor. şu ana kadar benim hiçbir sorun altın soruya dönüşmedi maalesef. o duyguyu henüz tadamadım. :))

0

benim sorular dönüşüyor bu yüzden teşekkür ederim sorumani ekibine.sanırım ilgi çekici veya çok cevaplanan sorular altın sorular kategorisinde yer alabiliyor.tabi özgün içerikli sorular çok önemli.

1

sorularımız alktın değerinde olmadığı için olabilir mi?:))
soruların altın olması genellikle verilen cevap soru sayısına ve sorunun kalitesine göre değişiyor. genel olarak bu soruları sorumani bakıyor ve kaliteli ve kapsamlı bir soru ise hemen altın oluyor. benim 5 yakın sorum altın soru olmuş durumda. ama dediğim gibi altın soruları genellikle sorumani kendi belirliyor. dediğiniz gibi bu aralar altın sorular da bir azalma var. yani eskisi gibi altın sorular çıkmıyor. aslında bu yarışmanın bir sonucudur diyebiliriz. insanlar şuan itibariyle yüzde 5 lik sorulara adapte olmuş durumda. ayrıca sizde altın sorular sekmesine tıklayarak sorulara özgün cevaplar vererek kazanç elde edebilirsiniz. üstelik şu zamanlar değerli zamanlardır. beyine bedava modu etkin olmadan ne kadar soruya cevap verirseniz o kadar yüksek kazanç sağlarsınız. hadi kolay gelsin size, başarılar diliyorum.

0

sorumani belirliyor onu.. biz değil... sorumaninini soruyu beğenmesi lazım