0

hiç para çekmediğim için bu soruya net cevap veremeyeceğim ama para çekenlerin yorumlarına bakıldığında silinmiyor gibi duruyor.

0

hiç para çekmediğim için bu soruya net cevap veremeyeceğim ama para çekenlerin yorumlarına bakıldığında silinmiyor gibi duruyor.

0

para çekimi hiç yapmadığım için bilmiyorum vallahi arasına siliniyor mu silinmiyor mu konuda bir fikrim yok ama burası soru cevap sitesi yani niye silinsin ki eski sorular sonuçta burada biz eski sorulara yanıt verebiliyoruz cevap verebiliyoruz yani o yüzden silinecekni zannetmiyorum ya kesinlikle bir saçma olur zaten öyle bens ineceğini düşünmüyorum yani tam da bir bilgim yok tabi para talep etmedim bilmiyorum

0

yani para çekmedim bilmiyorum ama ya silinmemesi gerekiyor çünkü yani genel olarak soru üzerinden para kazandırdığı için sorularımız da silinmemesi gerekiyor silindiğine düşünmüyorum zaten paralı arkadaşlarınıza yorumlarını yapmışlar o yüzden silinmediğini düşünüyorum ben de benim de fikrim o yönde yani çünkü 2018’den kalan sorular hala orada mevcut ve cevaplarını bizim yüzme buradaki arkadaşlar hala yeni gelenler veriyoruz o yüzden silinmemiş yani silmiyor

0

hayır sorularımız silinmiyor duruyor profilinizin aşasına doğru indiğiniz zaman eski sormuş olduğumuz soruları da görebiliyorsunuz. yani hiçbir şekilde silinmiyor yazmış olduğunuz sorular ki zayen sorular üzerinden de kazanç sağlandığı için silinmesi saçma olurdu zaten. belki sistem yenileme yapıyordur orasını bilemem ama herkesin sayfasında sormuş olduğu sorular var. siz paranızı çeksenizde ödeme alsanız da birşey değişmiyor yani.

0

hayir silinmiyor. :) sitede cok eski sorulara denk gelmissinizdir. silinseydi bizimkiler silinirdi ilk bastan. sorunun silinmesi icin ya soruda hakaret gecer, ya da uygunsuz bir soru olur oyle silinir soru. yani kaldirilir.

0

para çekim yaptıktan sonra soruların neden silinsin ki. neden öyle bir şey yapsınlar ki. soruların da kalıyor, cevapların da kalıyor. sadece para çektin kısımda tüm harcamaların ve çektiğin harcamalarının gibi bir yer var, orada ne kadar kazandığın ve ayrıca çektiğin para görünüyor. yani her şeyin olduğu gibi kalıyor yine.