0

iş hayatında tecrübe tabiki önemlidir ama bazenleride vasıfsız elamanlar alıp yetiştirmek lazım ama işverenler daha çok tecrübeli ve deneyimli elamanlar alıyorlar ama ister istemez bilmiyen elamanlar yetiştirmek zorundalar çünkü o işi yapan kişi gittikten sonra o pozisyonda bir elamen lazım o yüzden elaman yetiştirmek lazım

0

iş hayatında artık tecrübe gerçekten çok önemlidir. işverenler tecrübeye özellikle dikkat ediyorlar tecrübenin olmasına.en azından 2 yıl tecrübemiz olması gerekir bir insanın yoksa işverenlerin senin tecrüben yok diyerek gönderebilirler. o yüzden özgeçmişinizde tecrübemizin çok olması gerekir. tecrübenin özellikle dikkat edilmesindeki en önemli noktaişverenlerin o işi kalktıklarında elemanının daha iyi yapması önceden bu işi bilmesi ve hiçbir şekilde sıkıntı çekmemesi önemli nokta aslında bu.bazı üniversite mezunları hemen iş tecrübesi olmadan iş başvurusu yaptıkları için genellikle geri dönüş olmuyor o yüzden üniversite öğrencileri ilk önce en azından iki yıl bir yerde çalışmalıdır daha sonra bir işyerine başvurmalıdır en azından bir şans olur. işverenler aslında bir yandan haklı çünkü hiçbir şey bilmeyen elemanı almak yerine en azından tecrübeli bir insanı almak daha mantıklı geliyor onlar için aslında çok doğru bu ben olsam ben de öyle yapardım herhalde.o yüzden gençlerin özellikle de en azından bir yıl bir iş tecrübesi olması gerekir daha sonra bir işyerinde başvurabilirler.

0

iş hayatında tecrübe oldukça önemlidir. çünkü hangi işe gidersen git tecrübeli olanlar bir adım önde oluyor. ama şunu da iyi bilmek gerekiyor. tecrüben olmazsa olmaz deniliyor iyi de siz işe almazsanız biz nasıl tecrübe sahibi olacağız. sonuçta doğarken her konuda tecrübeli doğmuyoruz. bence iş verenlerin bunu da göz önünde bulundurması gerekmektedir.

0

iş hayatında ne kadar çok önemli olduğunu bilmemiz gerek diye düşünüyorum.

0

tecrübe iş üzerinde yapılan hataları tkrr yapmamayı ister. tecrübeli olursa bir insan iş üzerinde yeni işe giren kişiler gibi hata yapmaz.

0

tecrübe isteniyor iş ilanlarında ama tecrübeli biri işe başvurunca da yaşın büyük diyip yaşı sorun ediyorlar. türkiyede tecrübeden anlaşılan herhangi bir iş yada konu üzerinde 1 ay çalışmış ve genç olmak tecrübeli insan sınıfına girmen için yeterli. tecrübe yerine bilgi sahibi demeleri bana göre daha doğru olur. çünkü tecrübe kazanmak yıllar süren bir şeydir.