0

ümit haberi biraz önce izledim kendisine yakışmıyor yaptı bir hayvanla dilsiz ağaçsız bir hayvanla uğraştı o hayvana zarar verdi hani şu ülkemizde ve dünyada insanlar hayvanlara daha duyarlı hayvanların daha çok değerli var insanlar o kadar değil savaşta ölen çocukları kadar değerli değil ama bir papağanla bir hayvana bir köpeğe bir kediye zarar verildiği verildiği zaman hemen insanlar daha adamın o kişinin yaptığı çok yanlış bir şey dilsiz ağrısız bir hayvan için eziyet etmişsin kanatlarını koparmışsın veya ayaklarına kırmışsın çok yazık bir şey yani çok ayıp bir şey kendisine yakışmayan bir şey çok yanlış yani allah ne diyor hayvanlar diyor benim diyor dilsiz sessiz kullarımdır diyor hem biz allah'ın emanetlerine saygı gösteriyoruz allah büyük kulları birbirine saygı göstermiyor allah'ın yarattıklarına saygı gösteriyorlar

0

çok normal biri olmadığı belli değil mi zaten soruyu görünce şuan netten baktım. katıldığı yarışmadan da iskalifiye edilmiş. yani aslında tv8 ile işi bitmiş adamlar zaten kovmuşlar. o yüzden tv8 murat diye lanse etmeniz bence biraz yanlış olmuş.

0

böyle psikolik sorunları olan kişiler bence hastanede tedavi altına alınmalı.ülkemizde kimler nasıl ünlü oluyor ; birde bunu düşünün .yazık yazık.bu kişiyi inanın şimdiye kadar ne izledim nede bilirim. dün tesadüfen gördüm ,adamın her yerinnden piskopat fışkırıyor,bir hayvana bunu nasıl yapabilir dedim.biraz araştırdım başka vukaatlarıda varmış meğersem.bırakın böyle kişilikleri akıl hastanesine oradan da cezaevine göndersinler

0

mutat’ın papağana yaptığı eziyeti gördüm internette. sırf acun ılıcalı’ya yaranmak için yapmadığı zulmü kalmamış papağana. yazık tek kelimeyle yazık. masum hayvanlara eziyeti birde utanmadan internete atmış adam. bşr de marifetmiş gibi videoya çekmiş. hey allah’ım ne günlere kaldık.

1

umarım tedavi edilir. şöhreti kaldıramadığı apaçık ortada. bunda insanların katkısı da büyük, kendisine zarar verirken eğlendi herkes. çok şükür ki daha kötü bir olay meydana gelmeden emniyet olaya el koydu.

işkence yaptığı zavallı papağanın ayağı kırılmış. nedense psikolojisi bozuk insanların günahını ya dilsiz hayvanlar ya masum çocuklar çekiyor. umarım böyle şeylere cüret edenlere de ibret olur bu olay. birileri ezildiği için hırsını daha güçsüze yöneltmesi çok çirkin bir davranış. cezası da caydırıcı olur umarım.

0

televizyonda izlediğim kadarıyla adamın kendi içerisinde büyük sıkıntıları olduğunu görebiliyorum aslında. gözaltına alınması gayet iyi oldu çünkü çevresindeki kişilere saçma saçma davrandığını gördüm. o yüzden eğer ceza alırsa da pek fazla üzülmem galiba. inşallah bir an önce tedavi olur ve çevresindeki insanlara daha çok zarar vermez.

0

bence çok iyi oldu tutuklanması o adamın zaten psikolojik sorunları var galiba belli.inşallah bir deli hastanesi'ne yatar da aklı başına gelir birazcık yoksa gerçekten akıllanacak gibi değil hayvanlara bu kadar sevgi göstermeyen insanlar özellikle de insanları dahi sevgi göstermiyorlar bence psikolojisi birazcık bozuk o yüzden bir deli hastanesi'ne gerçekten yatırılmalıdır artık bu adam. yoksa diğer hayvanlara da zarar verebilir gerçekten inşallah bu adamı salmazlar hemen.